icon

Notino škatuľa za 2 eurá - realita alebo fake

15. júl 2025

Je to real alebo fake?

Notino škatuľa za 2 eurá - realita alebo fake
Strana
z2
ibrunova
15. júl 2025

je to podvod

janai1
15. júl 2025

očividný a do neba volajúci fake

marhulka13
15. júl 2025

@anonym_autor podvod jak mraky

yvanielka
15. júl 2025

Samozrejme fake, stále skúšajú nové podvody. Klikni si na profil čo to ponúka.

elanor
15. júl 2025

skus 3x hadat.
K tomu nezabudni v linku vyklikat cislo karty aj s tym bezpecnostnym cislom, nech si podvodnici uziju tvoje prachy...
Maj got, takej do neba volajucej kravine verit...

pribinak
15. júl 2025

Tomto fakt ešte niekto verí? Však to sa cyklicky opakuje s tými istými značkami

karlamon
15. júl 2025

@anonym_autor toto je asi tak 5 rokov stará záležitosť.. Tuším začínal Lidl prvý 🤣 podvod..

ibrunova
15. júl 2025

Ale už to tak premakali, že už tam akože reálni ľudia píšu komentáre, že to nie je podvod.

zuzacka16
15. júl 2025

ja sa stále čudujem, že ešte niekto môže na toto skočiť..krabica plná kozmetiky, len za 2 Eur 😂 haló ľudia zadarmo ani kura nehrabe..podobne bolo aj s pandora a neviem čo ešte..ach jaj..

billy_jean
15. júl 2025

Samozrejme,tak ako môžeš získať notebook z datartu pre interných zamestnancov za 7 eur. Len ten podvod zabudol na to, že u nás už Datart neexistuje. Spýtaj sa kohokoľvek z Notina, že je to fake, nič také tam zamestnancom neponúkajú. https://www.facebook.com/groups/spekulantiapodv...

patus_2
15. júl 2025

@anonym_autor notino kozmetika, notebook z datartu, rupsak z devathlonu a mnohé iné, všetko toto je riadny fejk. Veď si len pozri ten link a už musíš rušiť, že toto bude podvod.

yvanielka
15. júl 2025

Teraz skúšajú zase kávovar

iwesska
15. júl 2025

Ale ved to musi byt pravda,ked "kamaratka povedala"🤣

t1nusa
15. júl 2025

ja nerozumiem že sa stále nájde niekto, kto tomuto verí….

kikusenka1
15. júl 2025

Kto ti da v dnešnej dobe niečo zadarmo?

evcagabi
15. júl 2025

Chcela by som realne vidiet tupca, co tomuto uveri. Nazivo. Fakt.

januska12323
15. júl 2025

Ty tomu veríš?

lizatko1009
15. júl 2025

mne sa nechce verit, ze existuju ludia, ktory by aj uverili a potrebuju sa este uistit, ci je to normalne alebo podvod🫣

7miriam77
15. júl 2025

Kto ti dá v dnešnej dobe niečo zadarmo??? Všetko čo núkajú s výraznými zľavami alebo zadarmo,tak je podvod

nyusika
15. júl 2025

prosim, vysvetli mi niekto, preco ma ista skupina ludi pocit, ze je normalne dostan nieco super za dve eura ?????

rozculena
15. júl 2025
sticker
staryjarec
16. júl 2025
@evcagabi

Chcela by som realne vidiet tupca, co tomuto uveri. Nazivo. Fakt.

@evcagabi Najbližšie ich budete vidieť na oslavách SNP organizovaných SMER-om. A neskôr na oslavách MDŽ, organizovaných tými istými.

lienka.7
16. júl 2025

@anonym_autor je to také real ako to ze Nay dava zadarmo notebooky 🍎

enusamt
16. júl 2025

Podvod.. ked clovek naleti a zaplati za to, tak v skutocnosti sa prihlasi do nejakeho clenstva, ktore stoji 46e mesacne... viem, lebo mama 2x naletela 🤭
Dobra sprava je, ze sa to da okamzite urgovat a clenstvo zrusit... zla sprava je, ze to clenstvo budu este umelo udrziavat mesiac, len aby tie peniaze nevratili.. v kazdom pripade uz potom nikdy nesiahli na ucet

ibrunova
16. júl 2025
@enusamt

Podvod.. ked clovek naleti a zaplati za to, tak v skutocnosti sa prihlasi do nejakeho clenstva, ktore stoji 46e mesacne... viem, lebo mama 2x naletela 🤭
Dobra sprava je, ze sa to da okamzite urgovat a clenstvo zrusit... zla sprava je, ze to clenstvo budu este umelo udrziavat mesiac, len aby tie peniaze nevratili.. v kazdom pripade uz potom nikdy nesiahli na ucet

@enusamt toto je iný typ podvodu

enusamt
16. júl 2025
@ibrunova

@enusamt toto je iný typ podvodu

@ibrunova mozne to je.. podvodnikov a ich strategii je neurekom..

v kazdom pripade islo vzdy o nieco za 2 eura a vzdy to zrazu skoncilo v tom pochybnom clenstve

pzdena
17. júl 2025

Čaute ľudia. Asi som sa musela udrieť hlavou o zárubňa. Dávam si veľký pozor na podvody a mnohým som sa vyhla. Tak neviem, čo ma to napadlo, že som si tu hlúpu krabičku kúpila a až potom som si prečítala komentáre. Som úplný idiot. Enusamt, chcem Ťa poprosiť, ako sa to dá urgovať a zrušiť? Nerada by som prišla o peniaze a už vôbec netúžim po dajakom členstve. Vopred ďakujem.

enusamt
17. júl 2025
@pzdena

Čaute ľudia. Asi som sa musela udrieť hlavou o zárubňa. Dávam si veľký pozor na podvody a mnohým som sa vyhla. Tak neviem, čo ma to napadlo, že som si tu hlúpu krabičku kúpila a až potom som si prečítala komentáre. Som úplný idiot. Enusamt, chcem Ťa poprosiť, ako sa to dá urgovať a zrušiť? Nerada by som prišla o peniaze a už vôbec netúžim po dajakom členstve. Vopred ďakujem.

@pzdena a prisiel ti uz mail o ich clenstve a stiahli ti vyssiu sumu z uctu?
Teda, pokial je to rovnaky typ podvodu

pzdena
17. júl 2025

Zatiaľ sa nič nestalo. Ja som to zaplatila včera a stihlo mi to z účtu len sumu 2.35eur. Vám prišiel hneď obratom e-mail? Neviem, ci mám obratom kontaktovať banku.

enusamt
17. júl 2025
@pzdena

Zatiaľ sa nič nestalo. Ja som to zaplatila včera a stihlo mi to z účtu len sumu 2.35eur. Vám prišiel hneď obratom e-mail? Neviem, ci mám obratom kontaktovať banku.

@pzdena ano, jej prisiel obratom mail a stiahli peniaze..
Ale ked sa nic nestalo, tak fajn.. len cihat ci nieco nepride, aj do spamu..

Netusim ci kontaktovat banku.

Strana
z2