Notino škatuľa za 2 eurá - realita alebo fake
Je to real alebo fake?

očividný a do neba volajúci fake
@anonym_autor podvod jak mraky
Samozrejme fake, stále skúšajú nové podvody. Klikni si na profil čo to ponúka.
skus 3x hadat.
K tomu nezabudni v linku vyklikat cislo karty aj s tym bezpecnostnym cislom, nech si podvodnici uziju tvoje prachy...
Maj got, takej do neba volajucej kravine verit...
Tomto fakt ešte niekto verí? Však to sa cyklicky opakuje s tými istými značkami
@anonym_autor toto je asi tak 5 rokov stará záležitosť.. Tuším začínal Lidl prvý 🤣 podvod..
Ale už to tak premakali, že už tam akože reálni ľudia píšu komentáre, že to nie je podvod.
ja sa stále čudujem, že ešte niekto môže na toto skočiť..krabica plná kozmetiky, len za 2 Eur 😂 haló ľudia zadarmo ani kura nehrabe..podobne bolo aj s pandora a neviem čo ešte..ach jaj..
Samozrejme,tak ako môžeš získať notebook z datartu pre interných zamestnancov za 7 eur. Len ten podvod zabudol na to, že u nás už Datart neexistuje. Spýtaj sa kohokoľvek z Notina, že je to fake, nič také tam zamestnancom neponúkajú. https://www.facebook.com/groups/spekulantiapodv...
@anonym_autor notino kozmetika, notebook z datartu, rupsak z devathlonu a mnohé iné, všetko toto je riadny fejk. Veď si len pozri ten link a už musíš rušiť, že toto bude podvod.
Ale ved to musi byt pravda,ked "kamaratka povedala"🤣
ja nerozumiem že sa stále nájde niekto, kto tomuto verí….
Kto ti da v dnešnej dobe niečo zadarmo?
Chcela by som realne vidiet tupca, co tomuto uveri. Nazivo. Fakt.
Ty tomu veríš?
mne sa nechce verit, ze existuju ludia, ktory by aj uverili a potrebuju sa este uistit, ci je to normalne alebo podvod🫣
Kto ti dá v dnešnej dobe niečo zadarmo??? Všetko čo núkajú s výraznými zľavami alebo zadarmo,tak je podvod
prosim, vysvetli mi niekto, preco ma ista skupina ludi pocit, ze je normalne dostan nieco super za dve eura ?????

Chcela by som realne vidiet tupca, co tomuto uveri. Nazivo. Fakt.
@evcagabi Najbližšie ich budete vidieť na oslavách SNP organizovaných SMER-om. A neskôr na oslavách MDŽ, organizovaných tými istými.
@anonym_autor je to také real ako to ze Nay dava zadarmo notebooky 🍎
Podvod.. ked clovek naleti a zaplati za to, tak v skutocnosti sa prihlasi do nejakeho clenstva, ktore stoji 46e mesacne... viem, lebo mama 2x naletela 🤭
Dobra sprava je, ze sa to da okamzite urgovat a clenstvo zrusit... zla sprava je, ze to clenstvo budu este umelo udrziavat mesiac, len aby tie peniaze nevratili.. v kazdom pripade uz potom nikdy nesiahli na ucet
Podvod.. ked clovek naleti a zaplati za to, tak v skutocnosti sa prihlasi do nejakeho clenstva, ktore stoji 46e mesacne... viem, lebo mama 2x naletela 🤭
Dobra sprava je, ze sa to da okamzite urgovat a clenstvo zrusit... zla sprava je, ze to clenstvo budu este umelo udrziavat mesiac, len aby tie peniaze nevratili.. v kazdom pripade uz potom nikdy nesiahli na ucet
@enusamt toto je iný typ podvodu
Čaute ľudia. Asi som sa musela udrieť hlavou o zárubňa. Dávam si veľký pozor na podvody a mnohým som sa vyhla. Tak neviem, čo ma to napadlo, že som si tu hlúpu krabičku kúpila a až potom som si prečítala komentáre. Som úplný idiot. Enusamt, chcem Ťa poprosiť, ako sa to dá urgovať a zrušiť? Nerada by som prišla o peniaze a už vôbec netúžim po dajakom členstve. Vopred ďakujem.
Čaute ľudia. Asi som sa musela udrieť hlavou o zárubňa. Dávam si veľký pozor na podvody a mnohým som sa vyhla. Tak neviem, čo ma to napadlo, že som si tu hlúpu krabičku kúpila a až potom som si prečítala komentáre. Som úplný idiot. Enusamt, chcem Ťa poprosiť, ako sa to dá urgovať a zrušiť? Nerada by som prišla o peniaze a už vôbec netúžim po dajakom členstve. Vopred ďakujem.
@pzdena a prisiel ti uz mail o ich clenstve a stiahli ti vyssiu sumu z uctu?
Teda, pokial je to rovnaky typ podvodu
Zatiaľ sa nič nestalo. Ja som to zaplatila včera a stihlo mi to z účtu len sumu 2.35eur. Vám prišiel hneď obratom e-mail? Neviem, ci mám obratom kontaktovať banku.
Zatiaľ sa nič nestalo. Ja som to zaplatila včera a stihlo mi to z účtu len sumu 2.35eur. Vám prišiel hneď obratom e-mail? Neviem, ci mám obratom kontaktovať banku.
@pzdena ano, jej prisiel obratom mail a stiahli peniaze..
Ale ked sa nic nestalo, tak fajn.. len cihat ci nieco nepride, aj do spamu..
Netusim ci kontaktovat banku.

je to podvod