Nový trend - vypuklé lícne kosti u žien
Baby, co hovorite na (asi novy) trend s vypuklymi licnymi kostami? Cim to robia neviete? Lebo vela zien vyzera nie ze umelo, ale doslova zdeformovane.
Bukálna lipektómia
@heleninamama 😂😂to je na psychiatra
@stanulienkat Ona sa však cíti krásna a plánuje so "skrášľovacími procedúrami" pokračovať. 🤣🤣🤣 A kritici jej len závidia úspech a popularitu. Určite aj ty! 😘
https://tv.idnes.cz/nepovedene-plastiky/kdyz-se... a co tak elfove uška? 😳😄
Rozne, zalezi aky stupen toho, za mna hnus. Lica jak vyjavena vevericka na konari
@heleninamama tato chora zena bola kedysi celkom k svetu...preco jej mozog vypovedal poslusnost netusim...a nechapem ani tych, ktori ju podporuju
@heleninamama skor som mala na mysli Miley Cyrus, podla mna kedysi pekna baba, teraz na Oskaroch vyzerala hrozne, a nie len kvoli tomu vybielenemu obociu. Detto Millie Bobby Brown, a ta ma len 21 rokov.
@laurinka27 hmmm toto vyzera ako cosi ine. Lebo to co mam na mysli tie baby maju licne kosti doslova vypukle.
@lilianka28 panecku ten hyaluron je tusim riesenim na kazdy esteticky “neduh”
@kavasmliekom nepodarene plastiky su kapitola sama o sebe. Ako ked som videla Lindsey Lohan a este niektore americke hviezdy tak som mala pocit, ze plastiky a zakroky su na dobrej ceste. Ale teraz neviem neviem 😀😀
Millie Bobby Brown ma podla mna len velmi zleho stylistu, ak sa teda neoblieka a nelici sama. Ak ano, tak ma veeeelmi zly vkus a mala by si nejakeho najat. Vyzera ako solidna 45-rocna zenska. Nezachytila som, ze by mala plastiku.
Millie BB , dlhé meno, keď nemá make up tak vyzerá na svoj vek. nič si nedala upravit podľa mňa. Jej sa asi páči, keď vyzerá ako úplne iný človek. Je to predsa herečka a odličit sa je ľahké.
Môžu tam mať aj vlastný tuk, všetky mi prišli odsiate😀

Najskôr vpichtuta výplň kyselinou HA.
A máš pravdu, vyzerá to otrasne.