Objednávali ste niečo od Mikely na tvár?
21. aug 2026
Predošlá
Strana
z2
anonym_213bc0
•
31. aug 2026@nikuskaa92 nepodporuj zrovna ju. Je to len obycajna kurva. Stravuj sa zdravo, spf denne, denny a nocny krem a staci. Aj dobreho vela skodi. Ak uz si na tom horsie kup drahsi krem pripadne botox.
anonym_213bc0
•
31. aug 2026@sissy27
@nikuskaa92 rozmýšľam - keď sa pozrieš na mikelu, ty by si chcela vyzerať ako ona? alebo čo ťa motivuje vôbec len uvažovať nad kúpou kozmetiky od nej?
Veď ona by mala byť "výkladnou skriňou" svojich produktov a teda nech sa na mňa nikto nehnevá, ale naozaj nemá peknú pleť a tvár.
@sissy27 presne. Vyzera na 40 pouziva filtre nonstop takze asi nie je spokojna sama so sebou. Tvrdi ze chudne a pritom je naozaj vekmi tucna. Pisem to preto lebo sa zamyslite ci chcete podporovat klamarov ale radsej obycajnejsich ludi
Predošlá
Strana
z2

Ja ti odporucam korejsku kozmetiku. Dlho predlho som sa jej branila, ale teda za mna je to top topov (predtym som pouzivala avene, la roche, eucerin. Uz som s k nim nevratila
@anonym_8aac00 Taktiež odporučam korejsku skin care zo stránky cosibella, stylevana pripadne yesstyle... pleť mi to dalo riadne do poriadku a to sa mi pred dvoma rokmi na lícach robilo brutalne podkožné akné. Teraz nemám ani jednu vyrážku.... Keďže sledujem dosť týchto influenceriek ktoré to majú v hlave v poriadke nie jeblú Mikelu či jak sa čajka volá, tak povedala by som, že Balea ma veľmi dobrú kozmetiku od odličovacieho oleja až po krémy na ruky.... Ja sama použivam toner s AHA a BHA kyselinami na exfoliaciu pleti a je to úplne skvelé a hlavne lacné... Ako sa vraví aj produkty za 3 4 eurka sa dokážu vyrovnať a ba sú ešte lepšie ako produkty za 30 40 eur....