Od akého veku začínate s farbením šedivých vlasov?
Ženy staršie. 😆
Od akého veku ste si začali farbiť vlasy kvôli šedinám?
Zvedavá som. Ďakujem.
ja mam taky plan, ze aj keby v blizkej buducnosti uplne zosediviem, tak si farbit nebudem 😀 uvidime, ci to tak bude aj v realite 😀 😀
Tesne pred tridsiatkou
@anonym_2caabf fúúha, to dosť skoro. Ja mám 45, ešte to nie e na farbenie, ale čochvíľa budem musieť, ak nechcem byť sivá.
@anonym_autor 24
@anonym_2caabf fúúha, to dosť skoro. Ja mám 45, ešte to nie e na farbenie, ale čochvíľa budem musieť, ak nechcem byť sivá.
@anonym_autor mam na to geneticku predispoziciu, som komplet sediva, farbim kazde dva tyzdne, mam 44.
ja mam taky plan, ze aj keby v blizkej buducnosti uplne zosediviem, tak si farbit nebudem 😀 uvidime, ci to tak bude aj v realite 😀 😀
@mazisika ja som tiež kedysi takto rozmýšľala. Nerada si farbím vlasy. Ale niekoho to veľmi zostaruje. Neviem si to na sebe predstaviť.
Ja mam 40 rokov. Obcas najdem na hlave sivy vlas. Svieti na mojich tmavo hnedych vlasoch. Tak vytrhnem pinzetou. Uz 3 roky si vravim, ze od noveho roka zacnem farbit. Ale stale sa da zit s obcas vytrhnutym sivym vlasom. Ale od buduceho roka ma to farbenie uz asi neminie.
ja si vlasy kvôli šedinám nefarbím ...
roky som vlasy odfarbovala, nie farbila
potom som prestala
teraz mám prirodzené ... ale mám prirodzene popolavé vlasy. ak by som mala hnedé ktoré by mi zošediveli - to si nedovolím tvrdiť že by som nefarbila
každopádne - teraz si nefarbím ...
Kvôli šedinám od 28 rokov, farbim nepretržite už 44 rokov. Moje rovesníčky už nefarbia, ja tú odvahu nemam
nie som síce staršia a nemám šediny, ale moja kamarátka si farbila od 21.rokov. Má to genetické a vadilo jej to ☺
Ja asi od 20. No veľmi skoro. Veľakrát som mala už myšlienku, že sa prestanem farbiť a nechám si vyrásť šedivé. Ale toto odhodlanie mi vydrží asi tak tri dni zakaždým 😀
Ja tiez velmi skoro, okolo 30, ked uz mi melir nestacil a musela som farbit komplet celu hlavu. Dovtedy sa to nejako melirom zamaskovat dalo. Teraz mam 45 a nemam odvahu este prestat farbit, aj ked musim kazde 2t dofarbovat.. ale mam to v plane.. zatial co som nazivo videla taketo zeny (mlade a sedive) - posobili trochu neupravene, ocakavam, ze budem musiet mat potom make-up neustale.. co ma odradza.. ale ked sa uz nebudem citit mlada, tak asi to budem manifestovat aj sedinami
Od 41
Prvý šedivý vlas som si našla už na výške, sprostá som si šedivé vytrhávala. Ak si dobre pamätám, farbím sa od cca 30, teraz mám 45 a už to bez toho nejde, akurát som z chemických farieb prešla na prírodné.
Pred 30 dost skoro ? Ja sediviem na jednom mieste od 18tich, zacalo to vo velmi stresovom obdobi mojho zivota ked mi slo o zivot. Kiezby to bolo od 30
@anonym_autor okolo 35 ,teraz som to dala na blond a mám pokoj,farbív fakt raz za čas
Ja si dávam farbu, lebo sa mi nepáči moja prirodzená, už zopár rokov a až teraz, mám 49rokov, už na zakrytie šedín. Ale stále nie som úplne šedivá, možno tak na 5%.
Ja som začala šediviet skoro. Podla mna pred 25, možno už po 20. Mame to v rodine. Moja mama bola takmer uplne šedivá v 40ke. Ja mam pomerne svetlé hnedé vlasy. Riešim to tak že raz za rok si skočím na balayage ku kaderníčke ktorá rozumie že šediny sú niečo s čím treba pracovať nie niečo čo treba zakrývať. Vďaka šedinám vyzerám aj ponroku že mam malír až po korienky. Keby si dam farbu na celu hlavu tak tie odrasty musim riešiť stále (moja mama si farby vlasy snad každé dva týždne) a to sa mi veru nechce. Mne to takto maximálne vyhovuje... postupne si šediviem a čo 😊. Nemyslím si že kvoli tomu vyzerám staršie.
27-28 som začala šedivieť tak, že keby som sa pred tým nefarbila, tak by som začala, ale teda farbila som sa už tak či tak 😄 ale nebolo to nečakané, babka bol komplet šedivá po 35 vraj
Niektoré ozaj skoro. Ja zatiaľ tiež ešte pinzetou trhám kde tu. 😆 Ale pribúdajú, tak zachviľu budem musieť už farbu, alebo šampón vyskúšať.
Ja som začala šediviet skoro. Podla mna pred 25, možno už po 20. Mame to v rodine. Moja mama bola takmer uplne šedivá v 40ke. Ja mam pomerne svetlé hnedé vlasy. Riešim to tak že raz za rok si skočím na balayage ku kaderníčke ktorá rozumie že šediny sú niečo s čím treba pracovať nie niečo čo treba zakrývať. Vďaka šedinám vyzerám aj ponroku že mam malír až po korienky. Keby si dam farbu na celu hlavu tak tie odrasty musim riešiť stále (moja mama si farby vlasy snad každé dva týždne) a to sa mi veru nechce. Mne to takto maximálne vyhovuje... postupne si šediviem a čo 😊. Nemyslím si že kvoli tomu vyzerám staršie.
@snugglingduckling nemusíš vyzerať staršie, niektorým ženám to vyslovene prístane. A keď sa cíti žena dobre v sivých, tak aj tak vyžaruje. Ale ja budem vyzerať ako starenka. 😁
Moja mama ma 65 a nefarbi sa. Sedivych ma zopar vlasov ked sa clovek blizsie prizrie, ale tak na prvy pohlad ma hnede vlasy
Záleží asi ak aky vlas ma kto. Na tmavšich a hrubších vlasoch to asi posoby trošku horšie ako na svetlom jemnom vlasoch aky mam ja
@snugglingduckling nemusíš vyzerať staršie, niektorým ženám to vyslovene prístane. A keď sa cíti žena dobre v sivých, tak aj tak vyžaruje. Ale ja budem vyzerať ako starenka. 😁
@anonym_autor veľmi záleží aj ako kto šedivie, moje šedivé vlasy sú akési hrubšie, sem tam zvláštne odstávajú od ostatných a sú proste sivé... ale napríklad teta, už teda výrazne staršia, ich má krásne strieborno-biele, vyzerá ako platinová blond skoro, ľudia sa stále pýtajú, že akú to má farbu a kam chodí ku kaderníčke
Zatial mi netreba, kde tu mam vynimocne sivsi chlp, ale taky skor do blond, vobec to nevidno. Mam 55. Genetika asi. Moja mama zomrela bez jedineho sediveho vlasu vo veku 61r.
Tak niekto začne šedivieť skôr, iný neskôr. Ja mám pred 40 a posledný rok sa mi objavili šedivé vlasy, ktoré dosť vidno v mojich čiernych/tmavohnedých vlasoch. Keby som mala nakomplet šedivé, asi by som si nefarbila vôbec, ale mne to rastie tak, že tu jeden, tam druhý, tretí, štvrtý,… Ale teda, farbu si dávam, pretože chcem čierno-čierne vlasy, nie kvôli šedinám.

Tesne pred tridsiatkou