Od akého veku začínate s farbením šedivých vlasov?
Ženy staršie. 😆
Od akého veku ste si začali farbiť vlasy kvôli šedinám?
Zvedavá som. Ďakujem.
Nikoho farba na vlasy nezostaruje, ešte som takú ženu nevidela, zato skôr zostaruje extrémne ženu sivá farba na vlasoch poznám baby čo majú 35-40 a majú pár sivých vlasov a vyzerajú ako tety v rokoch, farbim si od 25 a nemienim to zmeniť, kto si nefarbi je to lenivosť ak má sivú hlavu, nezaberie to toľko času a to mám vlasov na 4 hlavy reálne a dlhé
V 33 mi po 2. porode vypadalo strasne vela vlasov a s novymi, co zacali rast, vykuklo aj par sedin. Teraz mam 37, na jesen mi zase vypadlo vela vlasov, uz mam asi 5 cm nove vyrastky a skor vsetky sedive. Akurat riesim ci uz farbit alebo este vydrzat. Kukam na hlavy vsetkym mamam pred skolou 😂😂 niektore su na tom ako ja, niektore ani naznak sedin a niektore odfarbene..najlepsie je, ze prave do toho porodu som si 15 rokov farbila vlasy 😄
Ja sa farbim od 18 rokov a zacala som nie pre sedive. Po 45 to zacalo. Mam melir, trochu sa to skryje, ale chodim farbit korienky kazdy 8 tyzdnov. Ja by som to nedala chodit so sedivou hlavou. Velmi to pridava na veku. Mam sesternice geneticky velmi skoro sedive, mali povodne tmave vlasy. Nechali si odrast sedive. No vyzeraju ako take panie.
Odkedy budu sedive? Mam 43 a ziadny sedivy vlas,naco by som to robila?

@anonym_autor v 48