Od akého veku začínate s farbením šedivých vlasov?
Ženy staršie. 😆
Od akého veku ste si začali farbiť vlasy kvôli šedinám?
Zvedavá som. Ďakujem.
Nikoho farba na vlasy nezostaruje, ešte som takú ženu nevidela, zato skôr zostaruje extrémne ženu sivá farba na vlasoch poznám baby čo majú 35-40 a majú pár sivých vlasov a vyzerajú ako tety v rokoch, farbim si od 25 a nemienim to zmeniť, kto si nefarbi je to lenivosť ak má sivú hlavu, nezaberie to toľko času a to mám vlasov na 4 hlavy reálne a dlhé
V 33 mi po 2. porode vypadalo strasne vela vlasov a s novymi, co zacali rast, vykuklo aj par sedin. Teraz mam 37, na jesen mi zase vypadlo vela vlasov, uz mam asi 5 cm nove vyrastky a skor vsetky sedive. Akurat riesim ci uz farbit alebo este vydrzat. Kukam na hlavy vsetkym mamam pred skolou 😂😂 niektore su na tom ako ja, niektore ani naznak sedin a niektore odfarbene..najlepsie je, ze prave do toho porodu som si 15 rokov farbila vlasy 😄
Ja sa farbim od 18 rokov a zacala som nie pre sedive. Po 45 to zacalo. Mam melir, trochu sa to skryje, ale chodim farbit korienky kazdy 8 tyzdnov. Ja by som to nedala chodit so sedivou hlavou. Velmi to pridava na veku. Mam sesternice geneticky velmi skoro sedive, mali povodne tmave vlasy. Nechali si odrast sedive. No vyzeraju ako take panie.
Odkedy budu sedive? Mam 43 a ziadny sedivy vlas,naco by som to robila?
Ja mám, žiaľ, geneticky veľmi skoré šedivenie a ešte tmavé vlasy do toho ... mám už po 40tke, skúsila som to nechať nejaký rok bez farbenia, ale vyzeralo to na mne strašne, akoby som zostarla o niekoľko desiatok rokov, pritom stretávam bežne mnohé ženy, ktoré vyzerajú aj v mladom veku so šedinami úplne v pohode. Ale farbím už len prírodnou Hennou, pomáha manžel, lebo sama by som to na seba nenacápala, no som s ňou veľmi spokojná, aj keď je s tým dosť práce, hlavne pri zmývaní. No chemické farby už nechcem.
@anonym_autor
Som sediva od cca 40, a nefarbim sa. Nebojim sa starnutia, a nepotrebujem nikoho presviedcat o mojom veku, tiez ma nechavaju chladnou debaty typu ta vyzera starsie/mladsie 😀
Pre mna je dolezite mat mladeho ducha.
Tak niekto začne šedivieť skôr, iný neskôr. Ja mám pred 40 a posledný rok sa mi objavili šedivé vlasy, ktoré dosť vidno v mojich čiernych/tmavohnedých vlasoch. Keby som mala nakomplet šedivé, asi by som si nefarbila vôbec, ale mne to rastie tak, že tu jeden, tam druhý, tretí, štvrtý,… Ale teda, farbu si dávam, pretože chcem čierno-čierne vlasy, nie kvôli šedinám.
@gab1sol ja mám 36 ale sediny farbimnuz asi 10 rokov 🙈 je to aj dedične z otcovej strany teta aj otec boli šedivi ešte v mladom veku
Vďaka za reakcie. Ja skúsim na začiatok tiež henu.
Čo píšete o hrubých vlasoch, to je presne môj prípad. Nevyzerá to dobre.
@anonym_autor
Som sediva od cca 40, a nefarbim sa. Nebojim sa starnutia, a nepotrebujem nikoho presviedcat o mojom veku, tiez ma nechavaju chladnou debaty typu ta vyzera starsie/mladsie 😀
Pre mna je dolezite mat mladeho ducha.
@anonym_c54850 presne ako píšeš. Dôležité je ako sa cítiš.
Niekomu to pasuje a vyzerá sviežo. Ale veľa žien, ako si myslím, že budem aj ja, nie. 😆
Nefarbim sa vôbec. Pár pokusov za mladá, čo keď vidím fotky neboli moc vydarené.
@anonym_autor ja som mala prvé šediny od 25 rokov ale moc ich vidieť nebolo. Ešte keď som mala 40 boli len sem tam. Teraz mám 42 a posledný rok mi začali hrozne pribúdať, ale vôbec sa mi do farbenia nechcelo. Ale keď mi jeden veselý šesdesiatnik, čo ma vždy balí keď idem okolo, povedal: " Ty si aká šedivá!" (gentleman jak hrom 🤭) tak som sa konečne odhodlala a použila som Hennu čo som mala už dlhšie doma kúpenú. A zas som brunetka 😁
V 25tich, aj keď v dlhých vlasoch sa mi to stratí ale okolo tváre na kratších vlasoch to veeeelmi vidno, takže bohužiaľ.. mama to isté aj jej sestra. A mam známu co ešte v puberte jej začali sediviet, v 30tich mala úplne biele vlasy keby si nefarbi

@anonym_autor v 48