icon

Odporúčania na účinný produkt proti pigmentovým škvrnám

Včera o 10:05

Odporucte prosim konkretny produkt s ktorym ste spokojne.dakujem

kalifka
•
Včera o 10:10

@anonym_autor daj do vyhľadávania pigmentové škvrny a nájde ti veľa príspevkov ohľadom tejto tématiky 😉

katarinaba
•
Včera o 10:10

Na pigmentove skvrny funguje vitamin C, niacinamid a retinol / tretinoin. Konkretny produkt je najlepsie si najst podla seba, vlastnej pokozky, pripadne od znacky, ktoru bezne pouzivat, resp. doverujes. To co sedi mne, nemusi sediet tebe - hlavne kvoli inej pokozke. Ak nechces vela investovat, v ostatnej dobe chvalia Balea z DM, resp. teraz tam prisla nova kozmetika na styl korejskej - tak vyskusaj tieto pripravky.
Ja pouzivam C-Vit a Niacinamid od The Ordinary, tretinoin si kupujem v Egypte liecivo v lekarni (u nas dostupne len na predpis).

autor
•
Včera o 10:14
@kalifka

@anonym_autor daj do vyhľadávania pigmentové škvrny a nájde ti veľa príspevkov ohľadom tejto tématiky 😉

@kalifka ďakujem za radu, ale nechcem otvárať dvojmesačné témy ak mám nejaké otázky

autor
•
Včera o 10:15
@katarinaba

Na pigmentove skvrny funguje vitamin C, niacinamid a retinol / tretinoin. Konkretny produkt je najlepsie si najst podla seba, vlastnej pokozky, pripadne od znacky, ktoru bezne pouzivat, resp. doverujes. To co sedi mne, nemusi sediet tebe - hlavne kvoli inej pokozke. Ak nechces vela investovat, v ostatnej dobe chvalia Balea z DM, resp. teraz tam prisla nova kozmetika na styl korejskej - tak vyskusaj tieto pripravky.
Ja pouzivam C-Vit a Niacinamid od The Ordinary, tretinoin si kupujem v Egypte liecivo v lekarni (u nas dostupne len na predpis).

@katarinaba takže používaš tri produkty na pigmentové škvrny?

kalifka
•
Včera o 10:26
@anonym_autor

@kalifka ďakujem za radu, ale nechcem otvárať dvojmesačné témy ak mám nejaké otázky

@anonym_autor to, čo si dostala radu vyššie nájdeš aj tam ... takto sa len zbytočne zakladajú témy, ktoré sú rovnaké 😕

mimachicha
•
Včera o 10:28

urcite hydrochinon. V beznych kozmetickych pripravkcoh je v rámci EU zakazaný. ale v niektorych krajinach sa pouziva v liekoch na predpis, musi to vsak byt pod dohladom dermatologa. Viem, že si ho kočky zvyknu vozit z Turecka. Len treba s nim velmi opatrne pracovat, aby si si plet nezosvetlila az tak, ze skvrna nielen vybledne, ale ostane bledsia ako samotny odtien pleti.

autor
•
Včera o 10:29
@kalifka

@anonym_autor to, čo si dostala radu vyššie nájdeš aj tam ... takto sa len zbytočne zakladajú témy, ktoré sú rovnaké 😕

@kalifka a tebe to vadí? Zaberá ti to nejako priestor v telefóne?alebo čo? Nerozumiem

autor
•
Včera o 10:31
@mimachicha

urcite hydrochinon. V beznych kozmetickych pripravkcoh je v rámci EU zakazaný. ale v niektorych krajinach sa pouziva v liekoch na predpis, musi to vsak byt pod dohladom dermatologa. Viem, že si ho kočky zvyknu vozit z Turecka. Len treba s nim velmi opatrne pracovat, aby si si plet nezosvetlila az tak, ze skvrna nielen vybledne, ale ostane bledsia ako samotny odtien pleti.

@mimachicha no do Turecka sa nechystám 🤦.hľadám skôr niečo bežne dostupné.ty s tým máš skúsenosť?

katarinaba
•
Včera o 10:35
@anonym_autor

@anonym_autor ano, toto vsetko pouzivam. Vit C a niacinamid rano, tretinoin vecer. Niacinamid je casto sucastou inych kozmetickych pripravkov - takze ten mam aj viacnasobne - samostatny si davam ako serum na celu tvar, ale aj ocny krem, ktory si davam nasledne ho obsahuje. Tam ho mam dvojmo. Serum by na oci nemuselo ist, ale ja sa vzdy pozabudnem a napatlam ho vsade 🙂 A k tomu vsetkemu musis pouzivat SPF, idealne 50, inak su to vyhodene peniaze. Nie, ze by to neucinkovalo, ale proste plet vytvara pigmet vzdy, ked je vystavena UV ziareniu, takze na jednej strane pignent vytvaras a na druhej proti nemu bojujes. No pigment vyhra.

katarinaba
•
Včera o 10:37
@anonym_autor

@anonym_autor este k retinolu / tretinoinu - ked s tym nemas skusenosti, precitaj si o tom a hlavne zacni s co najslabsou koncentraciou, aby si si plet zbytocne nedrazdila a nenarusila barieru.

anonym_c6f704
•
Včera o 11:01

@anonym_autor vyskúšané všetko takmer žiadne zlepšenie.Ked som bola u koznej kvôli laseru povedala mi, že zbytočne vyhodim peniaze , lebo zídu iba z povrchu a dole v podkozi sú znova a vylezú von.Zmiernit možno iba celoročne 50 tku, vyhýbať sa slnku, ATK, hormónom, je to narušená koža starnutím, slnkom a budeš ich mať vždy.ja mám 52 r a je to horšie a horšie už ich mám aj nad perou a v lete po celých lícach a používam 50 faktor, klobúk atď..zakrývam ich make-upom.pred 15 r som ich mala iba trocha na čele

anonym_c6f704
•
Včera o 11:02
@kalifka

@kalifka 90% otázok sú tu tie isté to by sme všetko hľadali cez vyhľadávač

anonym_eb05cf
•
Včera o 11:37

Expigment zabral na 100%

mimachicha
•
Včera o 12:08
@anonym_autor

@mimachicha no do Turecka sa nechystám 🤦.hľadám skôr niečo bežne dostupné.ty s tým máš skúsenosť?

@anonym_autor osobnu skusenost nemam. Len ked som raz bola kvoli tomu u dermatologicky, tak mi povedala, ze toto jedine je 100% ucinne. Ze tu sa to predpisat neda. A ze ci sa nechystam ja alebo nejaka kamoska do Turecka, ze by som si to doniesla...

nivea123
•
Včera o 12:26

Pozerám, že tu tuším nikto neodporučil thiamidol a pritom je to topka na odstránenie pigmentových škvŕn. Teda keď sa bavíme o krémoch. Super je dávať aj vitamín C a celoročne SPF (idealne)50 je nutnosť, lebo hneď vylezú naspäť. Ja teraz používam serum a spf od nivei s thiamidolom, už vyše 2 mesiacov a tie skvrny sú menej viditeľné.

henrieta173
•
Včera o 12:28
@anonym_autor

@anonym_autor expigment mam, odporúčam prečítať recenzie

slavomira236
•
Včera o 13:54

@anonym_autor expigment mam z Turecka..skus na fb v skupinach o turecky ci by ti niekto nekupil alebo nepredava...je aj ceska skupina privezieme drobnosti z ciest...tam zvyknu predavat vyrobky turwcko egyot tunisko

nastaaa
•
Včera o 14:20

Ja som za túto kombináciu,ktorú mám vyskúšanú 👌https://www.kralovstvi-tiande.sk/stop-pigmentov...

lizatko1009
•
Dnes o 00:30

expigment🫡