icon

Starostlivosť o pleť po 30. Odporúčania produktov?

11. aug 2026

Ahojte, poradili by ste mi konkretne produkty, ktore pouzivate vek 30+? Hlavne denny, nocny krem, pripadne ocny, nejake serum. Viem, ze kazdemu sadne nieco ine, ale je toto na trhu tolko, ze som sa v tom stratila. Mometalne pouzivam len mandlovy krem na noc, lebo je hutny. Dakujem

comani
11. aug 2026

Napríklad tento krém na hydratáciu používam, mne sa o dosť zlepšila pleť, keď som začala myslieť aj na toto. Samozrejme SPF nesmie chýbať celoročne. 🙂 Táto značka sa mi osvedčila, dostať ju aj v dm.

anonym_e33af0
11. aug 2026

@anonym_autor tu by som skôr začala, akú máš pleť. Iné sadne suchej, zmiešanej, s vráskami či bez.

anonym_d16001
11. aug 2026

a aku mas plet?

anonym_91b3f3
11. aug 2026

Rano vitamin C a SPF (celorocne 50tku!), vecer retinalove serum. Sem tam prestriedat s 'kyselinami' (AHA, BHA a podobne).
Krem a vsetky dalsie produkty si musis vybrat podla toho co ti dovoli penazenka a podla toho v akom stave je tvoja plet a aky druh pleti mas. To ti ozaj nik neporadi cez internety. Mozes skusit skocit ku kozmeticke alebo na nejaku kliniku, kde ta zdiagnostikuju, pripadne drmax tie velke lekarne vedia nieco diagnostikovat aj rovno u nich.
Mne dost sedi korejska kozmetika, tam som si nasla tie svoje.
HLavne podstatne bude teraz nenabehnut na nejaku stranku a neobjednat vsetko naraz. Postupne, pomalicky, podla toho ako tvoja plet reaguje. Neprehanat to s mnozstvom produktov.

anonym_257c09
11. aug 2026

@anonym_autor ja som objavila znacku geek&gorgeous a nedam na nu dopustit. Postupne si dokupujem produkty. Zatial topka je krem, spf, vitamin c a retinal.
Ale sama si musis urcit co chces s pletou robit. Neda sa vsetko naraz. Postupne zaradit produkty a niekedy menej je viac.

anonym_85b541
11. aug 2026

@anonym_autor je toho toľko preto lebo každý má inú pleť. Ja ti tu napíšem moje top produkty ale mam suchu pleť. Ty si to nakupis a možno máš mastnú pleť. Čize ti to bude na 💩 Ved máš internet, napíš akú máš pleť, aké máš predstavy, finančny limit a vyhodi ti komplet rutinu.

nastaaa
12. aug 2026

@anonym_autor ja používam túto slimačiu radu od Tiande , vrelo odporúčam. Je síce drahšia, ale je vhodná pre všetky typy pleti 👌 a rýchlo dokáže dať pleť dokopy po rôznych nedokonalostiach ( akné , jazvy ) prikladám link
https://www.kralovstvi-tiande.sk/viacfunkcny-kr...

nataliace1
Včera o 09:02

@anonym_autor za mňa je úplný základ jemný čistiaci gél(balea sensitive) a kvalitné spfko (eucerin 50+ pigment control) každý jeden deň to je proste nutnosť. Ale z dlhodobého hľadiska mi na pleť po 30tke absolútne najviac pomohla led maska (lumenluxe a nanej červene svetlo).Krásne zjednocuje pleť a je to úplne ten najlepší anti age čo poznam na prvé vrásky a celkové spevnenie pleti. Spytaj sa ked tak aj ai.. mne všetky tieto produkty odporučil ChatGPT pred rokom a som maximálne spokojná.