icon

Odporučte účinný olej proti striam v tehotenstve

ivanamarek
15. apr 2025

Dobrý deň prosím vás odporučte mi olej proti striam v tehotenstve podľa vašej skúsenosti 🙂 som 32 týždeň tehotenstva do terás som používala Eucerin olej ale už ho neviem zohnať tak premýšľam ze kúpim iní len sa neviem rozhodnúť ktorý. Za každú radu budem vďačná ☺️

ssimusska
15. apr 2025

@ivanamarek sestra používala bioil a nemá ani jednu striu 😄

ivanamarek
autor
15. apr 2025

@ssimusska Ďakujem za odpoveď mne je toto druhé tehotenstvo aj v prvom som používala Eucerin olej a tiež ani jednu nemám tak som plánovala že budem aj terás na začiatku som zohnala 2 balenia a terás posledné 2 mesajce keď ho aj najviac potrebujem nejak zmyzol všade je vypredané 🙂

lenkakravcova
15. apr 2025

@ivanamarek ono to skôr súvisí s priberaním než s presnou značkou 🙂 Ja som ho tiež používala a mám strie na bruchu, na stehnách, kade tade a riadne. Ale pribrala som 20kg z 45 na 65, čo je tretina hmotnosti - takže toto má asi väčší vplyv než značka oleja. 🙂

kiki68
15. apr 2025

@lenkakravcova No ja 19 kg minule, teraz uvidime a nic zatial. To je skor genetika. Mozno sj, ze ja vzdy 7-8kg priberiem do 15tt

ivanamarek
autor
15. apr 2025

@lenkakravcova Áno máte pravdu. Ale aj tak za chvíľu miniem tento olej co mi ešte zostal a chcem používať nejaký aj ďalej do konca tehotenstva a keďže tento neviem zohnať tak som chcela zistiť co iné mamičky používajú alebo používali. 🙂

vveron1ka
15. apr 2025

@ivanamarek striam sa neda zabranit..ziadnym kremom ani olejom. Ak ich mas mat tak budes.. kremy sluzia iba nato aby si nemala neprijemny pocit pnutia pokozky pripadne suchu pokozku.. zial neda sa nic robit..

denkabemommy
15. apr 2025

@ivanamarek ja som používala hydratačné krémy (zlepšujú trošku elasticitu pokožky) a na bruchu nemám žiadnu striu, iba na zadku 🙂.

pl2y
15. apr 2025

@ivanamarek ja mám aj bioil a teraz som dostala weledu, celkom sa mi zdá fajn, ale mažem sa aj maslami z rituals..v prvom som nemala žiadne strie a to som sa bála lebo z puberty som ich mala veľa, používala som neutrogenu alebo hocijaký krem, čo som mala doma..podľa mna stačí to niecim premastovat len

obleckodogymu
15. apr 2025

Mala som bioil pri prvom a nemám jedinú striu. Teraz som tehotná zas a zase ho používam 😊

dskjhfdlkdjhl
15. apr 2025

Ja som sa mazala uplne obycajnym aviril baby (taky modry), pribrala som vyse 30kg a nemala som ani jednu striu, ale myslim, ze toto je fakt o genetike a nie znacke oleja.

isis234
15. apr 2025

Argánový olej (z Tunisu je najlepší), detský olej s azulenom (modrá sklená flaštička), hydratačné krémy

michaelam2
15. apr 2025

@ivanamarek weleda olej proti striam…nemam ani jednu a pritom geneticku predispoziciu mam velkuuuu

hopatko
15. apr 2025

@ivanamarek weleda olej

babushkaem
15. apr 2025

ja som skusala bi oil, aj weledu a aj tak ich mam..

ivanamarek
autor
15. apr 2025

Na Google keď som pozerala tak písali ze tento olej ma veľmi dobré recenzie. Počuli ste o ňom alebo o tej značke?