icon

Odporučte vhodný samoopaľovací krém bez zápachu

Dnes o 18:03

Ahojte, vedeli by ste mi odporúčať nejaký vhodný samoopalováK? Čo až tak nesmrdí a nenrobí fľaky? Dnes som bola na cukrovom nástreku. Pokožka pripravená. Toto je strašné. Celá smrdím a okrem iného mám fľaky na tele ako keby som mala vitiligo. Ruky mi napoly zišli a ostali iba veľké mapy.

parvinka0001
Dnes o 18:30

Aj si dodržala čo máš robiť po nastreku ??? Lebo zrejme nie keď máš mapy

autor
Dnes o 18:33
@parvinka0001

Aj si dodržala čo máš robiť po nastreku ??? Lebo zrejme nie keď máš mapy

@parvinka0001 odišla som v čiernom voľnom oblečení, 8h som sa nesprchovala. Potom som sa opláchla vlažnou vodou, aby som zmyla zostatkovú farbu, nepoužila som žiadny prípravok, iba vodu. Potom som sa jemne osušila, nič som nedrela, nešúchala. Na sebe som mala voľné tmavé oblečenie. Už keď som odchádzala odtiaľ, pani povedala, že toto ešte za svoj život nevidela, aby to tak nechytilo.

gabrielka94
Dnes o 19:20

A čim sa sprchuješ-mňa upozornili, ze napriklad Lactovit ani Dove sa nesmie pouzivat..a urobila si si pred nastrekom peeling?

autor
Dnes o 19:33
@gabrielka94

A čim sa sprchuješ-mňa upozornili, ze napriklad Lactovit ani Dove sa nesmie pouzivat..a urobila si si pred nastrekom peeling?

@gabrielka94 jasne, peeling bol. Sprchovala som sa čistou vodou, žiadny prípravok.