icon

Odstránenie chĺpkov s Lumeou: Je potrebné pred použitím oholiť?

1. máj 2026

Ahojte, kupila som si Lumeu a chcem si odstranit chlpky nad hornou perou- nemam ich nejakom viditelne, ale mam ich...treba to pred pouzitim Lumey najskor oholit/ vytrhat alebo mozem to rovno nasvietit Lumeou?
Dakujem

anonym_97d80d
1. máj 2026

@anonym_autor návod si ku tomu nemala? Lebo ja áno a tam je pekne popísané

anonym_dbd34f
1. máj 2026

Aj ja som mala k Lumei navod.

anonym_0e80c9
1. máj 2026
@anonym_dbd34f

Aj ja som mala k Lumei navod.

Baby a ste spokojne?Ktoru Lumeu máte?
@anonym_97d80d
@anonym_dbd34f

karo77
Autor odpoveď zmazal
anonym_dbd34f
1. máj 2026
@anonym_0e80c9

@anonym_97d80d
@anonym_dbd34f

@anonym_0e80c9 ja by som si uz lumeu nekupila, dlho to trva kym sa clovek oblika, isla by som urcite do Braunu tam to stlacis, tahas a blika to, kdez to Lumeou musis postupne blikat kazdy kusok. Co mozem povedat je, ze to funguje.

akvi
1. máj 2026
@anonym_0e80c9

@anonym_97d80d
@anonym_dbd34f

@anonym_0e80c9 ja ju mam chvilu a teda, nechapem, preco som tak dlho cakala.. Ja som spokojna. A mne to dako dlho netrva, za nejaku pol hodku som oblikana cela 😅 Funguje to perfektne, mne zmizlo 90% chlpov. Su miesta, kde sa z nejakeho zahadneho dovodu drzia, ale to je uplne ze minimum.. Ja uz len zistujem, ze kurnik, som si zabudla oholit tych 5 chlpov, co stale drzi - to som minule v kabinke v obchode kukala, ze pod pazuchami som sa neholila ani nepamatam a hej, mam tam asi 5 chlpov, co odolava 😀

anonym_0e80c9
1. máj 2026
@akvi

@anonym_0e80c9 ja ju mam chvilu a teda, nechapem, preco som tak dlho cakala.. Ja som spokojna. A mne to dako dlho netrva, za nejaku pol hodku som oblikana cela 😅 Funguje to perfektne, mne zmizlo 90% chlpov. Su miesta, kde sa z nejakeho zahadneho dovodu drzia, ale to je uplne ze minimum.. Ja uz len zistujem, ze kurnik, som si zabudla oholit tych 5 chlpov, co stale drzi - to som minule v kabinke v obchode kukala, ze pod pazuchami som sa neholila ani nepamatam a hej, mam tam asi 5 chlpov, co odolava 😀

@akvi Ako dlho ju máš a ktoru? Aj nad perou funguje?

anonym_0e80c9
1. máj 2026
@anonym_dbd34f

@anonym_0e80c9 ja by som si uz lumeu nekupila, dlho to trva kym sa clovek oblika, isla by som urcite do Braunu tam to stlacis, tahas a blika to, kdez to Lumeou musis postupne blikat kazdy kusok. Co mozem povedat je, ze to funguje.

@anonym_dbd34f ktoru Lumeu máš?A ktorý Braun by si odporučila?

akvi
1. máj 2026
@anonym_0e80c9

@akvi Ako dlho ju máš a ktoru? Aj nad perou funguje?

@anonym_0e80c9 mám BRI 940, mám ju pár mesiacov. Nad hornou perou funguje tiež, ale u mňa je to jedno z miest, kde mi nejaké chlpy ostali. Je ale možné, že bude stačiť ešte párkrát poblikat, ono je to fakt veľmi individuálne. A záleží aj id farby chlpov, nad perou ich mám svetlejšie, tak možno aj preto.