icon

Odstránenie vrásky medzi obočím. Tipy na kozmetické salóny

anastacia1103
26. apr 2026

mam dve otazky: co ste si dali pichnut na velku vrasku hnevu aby ste sa jej zbavili ? botulotoxin ? alebo kyselinu hyaluronovu ? a s ktorym salonom mate najlepsiu skusenost ? tvar mam len jednu a zalezi mi na tom, aby to bolo vysoko odborne a kvalitne spravene.
moze sa to davat stale az dozivotne ? mam 35 a je fakt otrasana, vyzeram stale ako nahnevana a zamracena....dakujem moc za kazdu radu. idealne okolie hlohovca, nitra, trnava, piestany....

biba_18
26. apr 2026

keď už je hlboká tak už len kyselina na výplň…

anonym_9eabad
Včera o 03:46

Ja botox

a0
Včera o 03:57

Hlavne nie od kozmetičky ale od lekárky estetickej medicíny. Ona ti bude aj vedieť poradiť 🙏.

dadis
Včera o 04:00

@anastacia1103 Ja ju mam tiez od mladosti (moj syn ju ma uz teraz v 19). Nedala som si nic, aj ked som zvazovala to riesit uz v 30. Nejaky cas, mozno v tvojom veku, som si na noc davala take nalepky na celo 🤦‍♀️. Ale teraz uz neriesim. Je to moja crta, starnem prirodzene. A dobra sorava je, ze ta vraska je cca rovnaka odkedy ju "riesim". Nie je hlbsia, ani dlhsia ani nic.

ivik4
Včera o 04:41

Kamoska bola na botox, vraska uz ozaj veeelmi hlboka a velka. Pekne jej ju vyhladilo

miriamzba
Včera o 12:47

Botox, a ak je moc hlboka tak môžu navrhnut plus kyselinu. Ja som botox do glabelly už mala, pomohlo to, nič iné už nebolo treba. Toho botoxu som sa bála, ale cistu kyselinu bez botoxu mi odmietli vpichnut, lebo vraj to ešte prehlbi tú vrásku.

spongebob1
Včera o 17:18
@biba_18

@biba_18 Ked je vraska zllomena a to urrcite nebude v 35 rokoch..

anonym_da7358
Včera o 17:39
@biba_18

@biba_18 botox byva prvá volba, kyselina je doplnok ak boyox nestačí. Len kyselina sa nezvykne. Naviac aplikácia vyplní v tejto oblasti nesie do sebou rizika. Z môjho pohľadu - včas začať s botoxom nech sa vraska neprehlbuje.

biba_18
Včera o 19:07

@anonym_da7358 kyselina ako vyplň a k tomu botox na zastabilizovanie svalov… a presne to som písala - ak je hlboká, botox nestačí…

urshullita6541
Dnes o 03:25

súhlasím s @biba_18 🙂 Ja som bola na Envy klinike u Dr. Masarykovej a bol to najlepší krok. Vysvetlila mi, že na hlbokú vrásku je ideálna kombinácia botoxu (aby sa sval uvoľnil a ďalej nekrčil) a jemnej výplne kyselinou hyalurónovou, ktorá tú ryhu okamžite vyrovná. Výsledok je super prirodzený, vôbec nevyzerám ako zamrznutá, len proste oddýchnutá. Sú v Bratislave čo nie je ďaleko z tvojho rádiusu 🙂 a za tú istotu, že ti to robí špičkový lekár a nie kozmetička s kurzom, to fakt stojí

anastacia1103
autor
Dnes o 11:42

dakujem vsetkym a konkretny salon viete poradit ? dakujem

biba_18
Dnes o 11:57

ja som bola v envy. to je klinika. normálne lekári