Old Spice dezodorant: Prečo zanecháva fľaky na košeliach?
caute baby co kupujete muzom aby nesmrdeli a nemali znicene tricka? moj pouziva ten tuhy Old Spice (taky ten modry gelovy) a vsetky kosele v podpazusi ma uplne zlte a stvrdnute. nejde to vobec vyprat ani so zlcisovym mydlom. mate daky tip na dezodorant co fakt drzi a neničí oblečenie? muz ma dost citlivu kozu tak daco bez hlinika by bolo fajn.
Treba kúpiť taky co neobsahuje aluminiove soli
Ja som si všimla, že oholené alebo odepilované (napríklad vosk, cukrová pasta) podpazušie sa aj menej potí a hlavne to tam tak nekvasí, takže ani netreba toľko antiperspirantov a ani tie chemické reakcie na oblečení nie sú také agresívne.
Treba prejst na prirodne soli. Ale spociatku chvilu trva, nez to zacne posobit.
Nezabranuju poteniu, ale zabranuju bakteriam pot rozkladat, lebo to je to, co nasledne smrdi. Pot sam o sebe vobec.
Takze spociatku teba viackrat za den pot zmyt a znova to natriet. Ale casom bude stacit 1-2x denne.
Ja som na tieto soli presla minule leto a konecne mam pokoj s vyhadzovanim bielych triciek.
@anonym_autor Holim si podpazušie a používam štandardné dezodoranty. A košele nosím stále a nikdy som nemal žiadne fľaky v podpazuší.

@anonym_autor pouzival som za zivot vsetky mozne znacky aj typy (pevne aj gelove) aj OS aj ine a vsetko mam po case znicene... presne ako pises... neviem, ci sa s tym netreba iba zmierit...