Ako zväčšiť zadok pomocou oleja?
Máte s tým skúsenosť Ženy?

Keď chceš väčší zadok tak začni cvičiť.
Tieto blbosti nefungujú.
Mne pride zadok pred krajsi ako po - hlavne teda v tych fialovo bielych nohavickach.. takze aj keby to fungovalo (co nie, nefunguje) by som taky efekt nechcela ;)
Cvic, jedz, lub sa.
Kypry olej na vylepsenie koristi? To co je za odveci preklad...okrem toho, plasticki chirurgovia zachvilu nebudu mat pracu, lebo hura oleje na zadky 🤦♀️
@sisa_s Prave som isla pisat, ze to zacina ohromne-len neviem, kto je ta korist😀
To vážne?

Ten preklad. To je automaticke ci original popis ? 🤦♀️
Inak ak nevies co s peniazmi daj ich mne a chod drepovat 😂
umrela som😂😂 to vážne veríš tejto pitchovine? V tom prípade choď vrátiť občiansky......

Jasne , olej na zväčšenie zadku funguje 100% , musis na nom všetko jedlo vyprážať a zalievat olejom , z toho ti rit narastie ,:D
Keby všetko tieto blbosti naozaj fungovali, tak tu chodíme všetci vymakaní jak švarceneger.
viem, prečo sa to pýtaš na MK - lebo keby si sa spýtala svojej rodiny, začnú s tebou konanie na zbavenie svojprávnosti...
Asi tak ako tabletky na zväčšenie pŕs
Skoda, ze nepredavaju olej na zvysenie IQ.
@fido69 skusal si? 😁
fruugo je trhovisko s aliexpress tovarom aj kvalitou. Cize aj ho**o ti zabalia do celofanu a obviazu zlatou stuzkou a povedia, ze je to kremes. Kto chce, riskne, kto nie, usetri. Kazdopadne zazracne olejiky na formovanie postavy, predlzovanie penisov, vyzehlovanie vrasok a pritahujuce opacne pohlavie su cisty fake za vyhodnu cenu 😁
@fido69 nie je nad skromneho muza😄
Mne napr olej zadok zväčšil. Je ale v podobe stuženej.
ked si na tom oleji budes kazdy den prazit rezne, tak sa ti postupne zvacsi 🤪
Mozno od veci komentar, ale ked ludia dokazu uvazovat o kupe takejto c.h-ujady, je mi jasne preco nam vladne to co nam vladne...