Opaľovanie na balkóne
Baby opaľuje sa tu niekto aj na balkóne? Mám slnečný balkón takže super ale asi 2 metre je ďalší balkón kde chodia susedia často si zapáliť a neviem ako je mi to trápne keď ma uvidia 😁...je to divné? sú to vysunuté balkóny nie loggie takže si pekne vidíme na balkóny 😂
Tak hádam sa nejdes opaľovať nahá? Či?😁
Na kúpalisku ti nie je trápne?
Ja sa tiež opalujem na balkone. Neznášam vodu a kupaliska,takže len vyjdem z bytu a keď mam dosť po 15-20 min, idem dnu. Win win situacia. Plavky máš aj von,tak prečo nie na balkone? Mne by ale vadil smrad z fajcenia,takže ak by bol iba ten balkon,tak by som nešla,ak je interval naozaj krátky.
Zakry si balkón plentou aspoň do pol pasa,,,ja som to tak robila a mala som súkromie
Keď sa mi chce kľudne sa idem opaľovať aj na balkón a neriešim, či to príde niekomu divné alebo nie. Ako som tu na MK už viackrát písala.. fakt odkedy ma vôbec nezaujíma "čo si druhí pomyslia" sa mi žije lepšie, slobodnejšie 🙂
Ja ked robim v zahrade som stale v podprde alebo kosim. Vidi ma sused zhora aj zospodu a neriesim..
ja sa neopaľujem vôbec, ale ženská od ktorej sme kúpili byt tak tá sa opaľovala na balkóne - od ulice to mala zakryté takou voľajakou karimatkou penovou…
Ked je ti to trapne, tak sa neopaluj. Ked sa chces opalovat, nemalo by ti byt trapne, ze ta niekto moze vidiet.
nechápem, čo by na tom malo byť trápne
Však ak to tebe nevadí ,prečo nie? Ja to robím vždy, akurát, že mi na balkón nevidí nik. Veľa ľudí sa opaluje aj celkovo trávi čas na balkóne.
Hádam tam nechceš byt holá?
Ďakujem vám tak ok neriešim a hotovo 😁 prvé leto som v byte takže musím si zvykať 🤣
Veď sa opalujes na svojom balkóne. Nerieš to, čo si kto myslí.
Alebo balkón vôbec neriešiť a skúsiť zdravší typ "opaľovania" cukrový nástrek či samoopaľovák 🙂 respektíve, opaľovanie vôbec nie je zdravé.
Ja sa opalujem a je mi sumafuk čo si o tom myslia susedia..môj balkón môj hrad

Ked tebe nevadi, ze ta budu vidiet, tak im to zrejme tiezv vadit nebude 🙂