icon

Opaľovanie na balkóne

20. apr 2025

Baby opaľuje sa tu niekto aj na balkóne? Mám slnečný balkón takže super ale asi 2 metre je ďalší balkón kde chodia susedia často si zapáliť a neviem ako je mi to trápne keď ma uvidia 😁...je to divné? sú to vysunuté balkóny nie loggie takže si pekne vidíme na balkóny 😂

petamich
20. apr 2025

Ked tebe nevadi, ze ta budu vidiet, tak im to zrejme tiezv vadit nebude 🙂

koniarova
20. apr 2025

Tak hádam sa nejdes opaľovať nahá? Či?😁

januska12323
20. apr 2025

Na kúpalisku ti nie je trápne?

ja_bb
20. apr 2025

Ja sa tiež opalujem na balkone. Neznášam vodu a kupaliska,takže len vyjdem z bytu a keď mam dosť po 15-20 min, idem dnu. Win win situacia. Plavky máš aj von,tak prečo nie na balkone? Mne by ale vadil smrad z fajcenia,takže ak by bol iba ten balkon,tak by som nešla,ak je interval naozaj krátky.

nairobi
20. apr 2025

Zakry si balkón plentou aspoň do pol pasa,,,ja som to tak robila a mala som súkromie

wolf_
20. apr 2025

Keď sa mi chce kľudne sa idem opaľovať aj na balkón a neriešim, či to príde niekomu divné alebo nie. Ako som tu na MK už viackrát písala.. fakt odkedy ma vôbec nezaujíma "čo si druhí pomyslia" sa mi žije lepšie, slobodnejšie 🙂

slavomira236
20. apr 2025

Ja ked robim v zahrade som stale v podprde alebo kosim. Vidi ma sused zhora aj zospodu a neriesim..

biba_18
20. apr 2025

ja sa neopaľujem vôbec, ale ženská od ktorej sme kúpili byt tak tá sa opaľovala na balkóne - od ulice to mala zakryté takou voľajakou karimatkou penovou…

viestta
20. apr 2025

Ked je ti to trapne, tak sa neopaluj. Ked sa chces opalovat, nemalo by ti byt trapne, ze ta niekto moze vidiet.

danica2711
20. apr 2025

nechápem, čo by na tom malo byť trápne

cukroska
20. apr 2025

Však ak to tebe nevadí ,prečo nie? Ja to robím vždy, akurát, že mi na balkón nevidí nik. Veľa ľudí sa opaluje aj celkovo trávi čas na balkóne.

bielasovicka
21. apr 2025

Hádam tam nechceš byt holá?

autor
21. apr 2025

Ďakujem vám tak ok neriešim a hotovo 😁 prvé leto som v byte takže musím si zvykať 🤣

margotka17
21. apr 2025

Veď sa opalujes na svojom balkóne. Nerieš to, čo si kto myslí.

drews_beauty
21. apr 2025

Alebo balkón vôbec neriešiť a skúsiť zdravší typ "opaľovania" cukrový nástrek či samoopaľovák 🙂 respektíve, opaľovanie vôbec nie je zdravé.

katty123456
22. apr 2025

Ja sa opalujem a je mi sumafuk čo si o tom myslia susedia..môj balkón môj hrad