Oplatí sa investovať do drahých krémov?
Baby myslite že to zaváži? Veľa ľudí je teraz posadnutych omorovitzou alebo periccone - popravde, v zahraničí nie sú až tak chvalene a dajú sa kúpiť za tretinu ceny čo tu.
Zaujíma ma však, či sa draha kozmetika naozaj pleti vráti - v zmysle, zaberie, cítite sa po nej inak atd. Ja moc tej pleti nedávam, odlicim a dám krém. Baví ma to skôr kupovať než aplikovať 😳
No keďže 40 na krku, tak som teraz investovala do krému shiseido overnight, zatiaľ najviac čo som dala do krému, že sa teda budem už o seba starať ale stále mám pocit, že to je všetko na jedno kopyto.
Doma mám celkom veľkú zásobu rôznej kvalitnej dermatokozmertiky ale z ničoho nemám ten wow efekt 😂😂😂 čo si dávate na tvar vy? Ako keď kukam rôzne profily a tam baby hikaju že aké kadejaké perfektne krémy.
Možno je to sj tým, že máš zatiaľ bezproblémovú pleť? A oplatí sa potom vôbec ta draha kozmetika 🥹😀
Tam ide o zloženie. Mám sesternicu kozmetickú a tá si veru všimla že používam iný krem
Som na tom podobne, ze moc tej starostlivosti nedavam, ale posledne mesiace sa snazim 🙂 mne teraz robi dobre kozmetika weleda. Ozaj mam pocit jemnejsej pleti. A nie je draha
@guudy ani biodermu neznesies? Cisto zo zvedavosti, kedze to beriem na zaklade svojej skusenosti ako najneskodnejsiu a zaroven najucinnejsiu dostupnu znacku 🙂
@vanilkovazmrzka vo vseobecnosti mam dva problemy, ktore mi sposobuje nevhodna kozmetika. Prvym je reakcia (stipanie, zacervenanie) a druhym je nedostatocny ucinok (plet sa sprava ako keby som dany vyrobok ani nepouzila). Plet reaguje pocitom stiahnutia/pnutia.
Priznam sa, ze Biodermu som poslednych 15 r nepouzila, predtym som nejake produkty vyskusala na zaklade odporucania v lekarni. Ak si dobre pamatam, tak to dopadlo druhym problemom. 🤷🏼♀️
Ahoj, prosím ta, Ksisters majú rovnaje ceny na Nivach a na eshope ? 🙂
@guudy ach no mas to tazke 🙂
@gejb Nie v kamennej vyššie ale keď si zaregistrovaná na e-shope a ulazes qr kód, máš eshopove ceny
podľa mna je naj eko kozmetika a nemusí byt ani drahá… Prešla som si obdobím krémov, kde jeden stal 50€+ a nakúpenú som mala celu sadu, aj obdobím krémov z lekárne, lacných z DM, kórejskej kozmetiky a ako sa mi narodilo dieťa, začala som riešiť zloženie v jej krémoch a nejako som si potom do košíka prihodila aj ja už veci pre seba a musím
povedať, že tak peknú pleť som ešte ani nemala.. chce to pravidelnosť a dlhšie používanie ale ja som spokojná
tak ja som používala aj LA MER a nejako ma to neohúrilo, ani ten letný gélový, ani ten hutný zimný 🤷 teraz mám Lancôme a sú podľa mňa lepšie 😁
Ahojte baby, keď som bola na školení s bbwk (Katkou Balabánovou), tak sama hovorila, že pokiaľ nemáš s pleťou špecifický problém (akné, suchá pleť, a pod.), tak krém ti stačí obyčajný hydratačný za 10-20€, najviac treba investovať do séra/viacerých sér, pretože tie robia najväčšiu robotu 😊
@liliblacky mna tiež udivuje, čo sú ľudia ochotní dať si na tvár, pritom koža je náš najväčší orgán, ale pre mnohých asi čím viac chémie, tým lepšie. Stačí čítať zloženia tých krémov, denné patlanie si SPF (čo ja normálne trpim, keď si to musím týždeň dávať na nejakej tropickej dovolenke a mám výčitky), ale čo už človek nespraví pre “krásu”.
Kozmetika jedine čo najprirdnejšia, takže zasadne clean brands, keď už, čím menej chemikálií a toxinov, tým lepšie
Ja používam hydratačný krém na pleť a telo Pure Camomille od Yves Rosher a micelárnu vodu tej istej značky.
@zuzanka.zuzu la mer je scam ;)
@michaelka_ yr je pre mna silný alergén, ta kozmetika mi vzdy vysuší kozu tak že idem umrieť. Hlavne sprchace

ja ti neviem, asi veľmi individuálne... U mňa je základ hydratácia, rada rôznych produktov, masky, séra... Ja používam Anne Marie Borlind a som spokojná. Pleť výživená, kvalitou pleti nevyzerám na svoj vek (mladšie, ale my to máme v génoch...)
Kedysi som používala La Roche Posay radu Efaclar= super, Clinique tiež, Lancôme makeup super- krémy ma štípali 🙄 Institute Esthederm, Clarins úplne o ničom. Shiseido pred 20. rokmi super. TOP produkty ktoré som kedysi mala bol makeup od La Praire a AHAVA makeup. Ani jeden sa už nevyrába 😕
V kórejskej kozmetike za nevyznám. Ináč poznám. ženy, ktoré majú 70 rokov a viac, celý život sa natierali mandľovým krémom, modrou Indulonou, alebo Norkovým krémom a majú krásnu pleť. Kramarátka používala dlhodobo La mer, aj Dior a zázraky sa veru nekonali 🤭