icon

Vaša denná rutina starostlivosti o pleť: Aké produkty používate?

17. máj 2026

Ahojte zeny, aku kozmetiku (myslim znacku) a ake konkretne produkty pouzivate na tvar? (retinol, kremy, ake sera, niacinamidy). A este ma zaujima aku mate dennu skincare? CO si davate na tvar rano a co vecer? Dajte pls vediet, vdaka...

guudy
17. máj 2026

@anonym_autor a je ti jedno vek, typ pleti, cena? ;)

anonym_937207
17. máj 2026

@anonym_autor ja pouzivam cerave krem 1x denne a thats it 😆. Ja som asi najhorsia na svete v tomto. Nemam ziadnu skincare, lebo ma to otravuje.

anonym_5ac83c
17. máj 2026

vecer: Alverde: gel na umytie,cistiaca voda ruzova pletove tonikum, Panakeia:hyratacne serum, krem
rano: iba voda, panakeia krem, spf beauty of joseon

anonym_c1da8e
17. máj 2026

Loreal revitalift filler denný -obcas, inak nič

anonym_cf50e2
17. máj 2026

aspon napis typ pleti ta zaujima, lebo to čo vyhovuje niekomu na suchu a citlivu plet moze extremne NEVYHOVOVVAT niekomu s aknoznou pletou...

anonym_b51f76
17. máj 2026

Z kórejskej kozmetiky všetko možné , mám toho hrozne veľa

catherin4
17. máj 2026

Ja mam alergiu na kozmetiku, nemozem pouzivat hocico, len antialergicku. Vyhovuje mi Dr. Nona.

o__o
17. máj 2026

Jaaaaaj naozaj to chces vediet? Lebo je toho dost vela. Vecer olej uriage, potom cistiaci gel cerave alebo isntree, potom (obden striedam) utriem tvar dosucha a dam len acretin alebo dam pletovu vodu ruzovu/manuka honey, serum hada labo hydratacne, alebo cosrx slimacie, alebo amplen peptidove.. minam zasoby 🙂 potom krem cerave alebo mizon slimaci. Niekedy miesto sera latkovu masku z dm. A niekedy na krem ceznocnu iunik masku. Rano neoplachujem tvar ani vodou, nedavam krem, davam rovno spf.. mam teraz otvorene eucerin, boj, holika holika. Pomohlo ti to? 😀

anonym_d7a3d0
17. máj 2026
a0
17. máj 2026

Síce nemusím nič, lebo mám geneticky dobre nadelené 🙂 ale používam od LRP hydratačné a C sérum (majú aj retinol, tak možno za pár rokov pridám aj ten). A mixa krém alebo avéne riche, občas medik, na čistenie od makeupu používam alverde čistiacu penu, v lete spfko, najviac mi sadlo z dmky ich značka, občas nejakú kórejskú masku

lady18
17. máj 2026

@anonym_autor
Ráno: čistiace mlieko balea,pleťová voda balea,očný krem neutrogena,pleťový krem neutrogena
Večer: cistiaci gel garnier,očný krem neutrogena,nočný krem nivea.
Obcas si urobím peeling,pouzivam neutrogena a obcas si dam masku na tvár a tu mam korejsku.

anonym_34df4c
Včera o 04:52

Večer čiastiaci gél Ceravé, čistiaci olejový balzam Geek and gorgeous, toner Medicube, sérum 1 Medicube, sérum 2 Dr Althea, krém, krém pod oči Mary and May. Ráno čistiace mlieko Nivea, toner Medicube, vankúšiky pod oči, sérum 1 Dr Althea vitamín C, sérum 2 Medicube PDRN, krém Medicube Tripple collagen, SPF Beauty by Joseon.

lanka999
Včera o 07:03

skin care robim vecer pouzivam iba korejsku kozmetiku z hebe vycistim si plet s gelom bez aromy krasne peni potom dam krem proti vraskam s vytazkom so slimacieho slizu noa pokial je slnecno nanasam na tvar spf 50 s ryzovym extraktom znacka beauty of joseon som spokojna lebo som mala alergicku reakciu na tvari z roznych kremov napr mixa ale tieto kremy su vynikajuce 🙂

luciaruz
Včera o 11:57

Toto su moje produkty. Záleží ci je rano, vecer, ci mam plet aktualne suchu alebo problematicku, dosť záleží od cyklu. Primárne hydratačný čistič, keď je zle, tak ten vichy. Potom pleťová voda s ceramidmi na kožnú barieru, raz za čas tú s kyselinkami. Rano serum vitamin c a hydratacne. Krem a potom spf. Večerné séra striedam. 2-3x za tyzden si dam len produkty na kožnú barieru, a toto mi doslova zmenilo zivot.

anonym_c676bb
Včera o 12:25

to ti je tak prd platne sa toto pytat lebo zalezi na tom aky mas typ pleti.Nemozes si na tvar napatlat napr to,co aknozonna,mastna ak ju mas suchu alebo nebodaj citlivu a niekomu nepomahaju ani produkty z drogerie ale musi pouzivat lekarensku kozmetiku alebo predpisanu dokonca koznym.Najlepsie je to ak mas normalny typ pleti tam ozaj mozes namachlit hocico aj omietku.Ja mam plet citlivu,zmiesanu takze ja len produkty na citlivu balea pletovyy gel na odlicenie sensitive,potom micelarky alebo tonika na citlivu teraz mam fialovu niveu,potom kremy na citlivu momentálne korejsky bergamo cica ten je na den aj noc a tot vsjo.Menim to nepouzivam stale tu istu kozmetiku.Nepouzivam nijake ine sera zatial sice je aj retinol na citlivu aj extra citlivu plet ale zatial som to neposkusala.Ale chystam sa postupne .Nemam ani vrasky len taka mini na cele ale to sa musis velmi dobre a zblizka pozret.Uvazujem o botoxe do cela kvoli tomu a mam 37 rokov

autor
Včera o 16:56
@anonym_c676bb

to ti je tak prd platne sa toto pytat lebo zalezi na tom aky mas typ pleti.Nemozes si na tvar napatlat napr to,co aknozonna,mastna ak ju mas suchu alebo nebodaj citlivu a niekomu nepomahaju ani produkty z drogerie ale musi pouzivat lekarensku kozmetiku alebo predpisanu dokonca koznym.Najlepsie je to ak mas normalny typ pleti tam ozaj mozes namachlit hocico aj omietku.Ja mam plet citlivu,zmiesanu takze ja len produkty na citlivu balea pletovyy gel na odlicenie sensitive,potom micelarky alebo tonika na citlivu teraz mam fialovu niveu,potom kremy na citlivu momentálne korejsky bergamo cica ten je na den aj noc a tot vsjo.Menim to nepouzivam stale tu istu kozmetiku.Nepouzivam nijake ine sera zatial sice je aj retinol na citlivu aj extra citlivu plet ale zatial som to neposkusala.Ale chystam sa postupne .Nemam ani vrasky len taka mini na cele ale to sa musis velmi dobre a zblizka pozret.Uvazujem o botoxe do cela kvoli tomu a mam 37 rokov

@anonym_c676bb mas pocit ze som sa niekde pytala na typy pleti a na to co sa moze a nemoze napatla? Ja som sa primarne pytala na znacky a celkovu rutinu... pytala som sa na znacky preto aby som si pripadne rozsirila obzory a na rutinu preto ze ci si kazda dava pletove vody, pletove mlieka, ake kremy atd... v tomto je typ pleti uplne nepodstatny... ale dakujem pekne ze si sa aj ty pridala a napisala..

anonym_c676bb
Včera o 17:30
@anonym_autor

@anonym_c676bb mas pocit ze som sa niekde pytala na typy pleti a na to co sa moze a nemoze napatla? Ja som sa primarne pytala na znacky a celkovu rutinu... pytala som sa na znacky preto aby som si pripadne rozsirila obzory a na rutinu preto ze ci si kazda dava pletove vody, pletove mlieka, ake kremy atd... v tomto je typ pleti uplne nepodstatny... ale dakujem pekne ze si sa aj ty pridala a napisala..

@anonym_autor to praveze vobec nie je jedno to su dve aky ma kto typ pleti.😉a nechapem potom naco ti to vobec je kto co pouziva.Ved ty si pouzivaj sama co uznas za vhodne.Ved preboha pozriem si na nete co vsetko sa pouziva na beznu rutinu alebo sa opytaj AI ta ti povie aj vysklada aj nemozne

anonym_c676bb
Včera o 17:32

A mimochodom je tu tem na koni milion na tuto tvoju pohladaj lupou a mas a nie tu dookola stale kazdu chvilku spamovat to iste.Zeny ako keby ste nevedeli rozmyslat niektore

autor
Včera o 17:35
@anonym_c676bb

A mimochodom je tu tem na koni milion na tuto tvoju pohladaj lupou a mas a nie tu dookola stale kazdu chvilku spamovat to iste.Zeny ako keby ste nevedeli rozmyslat niektore

@anonym_c676bb ty mas zjavne velky problem citat s porozumenim a chapat napisany text... Pekny den ti este prajem, na teba uz reagovat nejdem, lebo to zjavne nema zmysel. Skus ti pomaly precitat aj 2-3x to co som sa pytala a nasledne tebe napisala na ten tvoj prvy zbytocny traktat.. Ak ti to ani potom nedocvakne, sorry... Cao

anonym_594433
Včera o 17:40
@anonym_c676bb

@anonym_c676bb Si mimo temy. Precitaj si co autorka napisala a ak nemas co povedat alebo ocividne nechapes, tak aspon nedavaj nevyziadane rady.