icon

Oplatí sa predaj kozmetiky?

17. júl 2026

Ahojte, rozmyslam, ze by som zacala spolupracovat s firmou, ktora predava kozmetiku, napada mi avon, oriflame, farmasi… ak s tým mate skusenosti, vedeli by ste mi poradit ako to funguje, pripadne ktora znacka sa najviac oplati? Ako sa zaregistrovat. Dakujem krasne

patrike
17. júl 2026

Oplati sa to tym, ktori su nad tebou v MLM pyramide. Tebe nie.

maca1984
17. júl 2026

Koho s tým budeš otravovať ?

guudy
17. júl 2026

@anonym_autor meskas cca 15-20 rokov🤷🏼‍♀️

autor
17. júl 2026

Tak napadlo mi to len ako možnosť si zarobiť, ja sama ešte študujem, pracujem aj v kaviarni, len hladam este nejaku dalsiu moznost privyrobenia si, kedze musim pomahat rodicom s financnymi vydavkami

patka06
17. júl 2026
@anonym_autor

Tak napadlo mi to len ako možnosť si zarobiť, ja sama ešte študujem, pracujem aj v kaviarni, len hladam este nejaku dalsiu moznost privyrobenia si, kedze musim pomahat rodicom s financnymi vydavkami

@anonym_autor Nezarobíš ani na vreckové, budeš mať len lacnejšiu kozmetiku pre seba.

petamich
17. júl 2026

Ak to nemas komu dalej predavat vo velkom, tak sa na tom neda zarobit. Vies mat akurat zlavu pre seba. A zarabaju tie, co su vyssie v pyramide.

muchotrafka298
17. júl 2026

Neoplati, ak nemas v okoli dost ludi, co Ti tie veci pokupia. Si tak 15 rokov pozadu, dnes uz malokto nieco takto kupi, ked je v obchodoch obrovsky vyber kozmetiky aj za prijatelne ceny. Na tomto zarabaju dobre len zeny, co su na vrchu pyramidy, tak ako bola byvala Misska Ivana Ch. v Mary Kay.

pentium3_net
17. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ako už ostatní spomenuli, cez pyramídovú schému skôr stratíš peniaze lebo musíš kúpiť ich produkty.

Z krátkodobého hľadiska by si mohla predať na Bazoši/Vinted veci, ktoré nepotrebuješ. Z dlhodobého hľadiska treba nájsť lepšie platenú brigádu.

Vypĺňanie dotazníkov sa už neopláca, tam platia mizerne. Možno ešte testovanie produktov alebo softvéru by sa dalo ale neviem no. Ak vieš niečo doučovať tak aj to by sa dalo.

Treba ale zvýšiť ten príjem zmenou práce, poprípade si vybudovať zručnosti, ktoré ti v tom pomôžu.

patrike
17. júl 2026
@pentium3_net

@anonym_autor Ako už ostatní spomenuli, cez pyramídovú schému skôr stratíš peniaze lebo musíš kúpiť ich produkty.

Z krátkodobého hľadiska by si mohla predať na Bazoši/Vinted veci, ktoré nepotrebuješ. Z dlhodobého hľadiska treba nájsť lepšie platenú brigádu.

Vypĺňanie dotazníkov sa už neopláca, tam platia mizerne. Možno ešte testovanie produktov alebo softvéru by sa dalo ale neviem no. Ak vieš niečo doučovať tak aj to by sa dalo.

Treba ale zvýšiť ten príjem zmenou práce, poprípade si vybudovať zručnosti, ktoré ti v tom pomôžu.

@pentium3_net Testovanie SW je do velkej miery automatizovane dnes. A kto testuje nieco pokrocile, to uz je taky polovicny developer znaly kdejakeho skriptovania.

liusa82
17. júl 2026

mňa akurát vypoklonkovali z Avonu a ani som si to nevšimla až dneska pozerám zložku spam a tam že členstvo mi zrušili 😀 no ale ja som objednávala sem tam len pre seba a rodinu nikoho som s tým neotravovala že na zárobok.Potom sa mi zdalo že sa tam tovar opakuje kolom dokola tak som s tým nejak sekla.A už hádam aj vyše roka dvoch nič neobjednala.To zabudni na nejaký zárobok keď je v dnešnej dobe tolko online drogerii.Podla mňa dosť Avon a Oriflame vytlačilo Hebe odvtedy to ide dole kopca s nimi čo som si všimla ale aj Dm.No a ešte som zabudla aj keď objednávaš len čisto pre seba alebo rodinu to sa finančne neoplati niekedy to nepokryje ani poštovne ja som mala tak cca 5,10 euro zlava zo všetkeho tovaru a to som mala objednavku tak 50,60 euro len u nás v rodine keďže inde som to neponúkala ale ako je to teraz po dvoch rokoch neviem.Možne lepšie podmienky keďže im zákaznici ubúdajú aby si ich udržali musia vymýšlať iné taktiky

zuzubb007
17. júl 2026

Ak nemáš veľkých odberateľov tak nezarobíš na tom absolútne nič, navyše pre ostatných známych je to otravné pchať sa im do zadku s predajom takýchto kravin, ja osobne mám má to extrémne nervy už len, keď počujem ako dakdo robi s týmto , dnes je toho na trhu na cárach kúpim si chcem a kde chcem

katkaseiner
17. júl 2026

ak si nebudes chodit pre vyrovky rovno do ich skladu ale si ich nechas posielat, tak ta to bude stat peniaze. V tejto dobe, ked uz kozmetiku predavaju hadam aj v Lidli ani nepamatma kedy som nieco objednavala... tiez som robila s Oriflame a este s jednou - ani nazov si uz nepamatam...

autor
17. júl 2026
@pentium3_net

@pentium3_net ano na vintede predavam, tam mi to ide ako kedy, jeden mesiac nepredam nic, a druhy mesiac mam aj 5 predajov😌 kvoli tomu ze som este na strednej a nemam ani 18, tak nemozem si brigady velmi vyberat, kedze mozem len vikendy a poobedia, teraz su sice prazdniny ale tak ja brigadujem aj cez skolsky rok

liusa82
17. júl 2026
@anonym_autor

@pentium3_net ano na vintede predavam, tam mi to ide ako kedy, jeden mesiac nepredam nic, a druhy mesiac mam aj 5 predajov😌 kvoli tomu ze som este na strednej a nemam ani 18, tak nemozem si brigady velmi vyberat, kedze mozem len vikendy a poobedia, teraz su sice prazdniny ale tak ja brigadujem aj cez skolsky rok

@anonym_autor a dokonca už aj v Hebe predávaju Avon výrobky ani ženy nemusia priamo z Avonu objednávať..čo sa volakedy nedalo len priamo od nich.Kupujem odtial dosť často drogériu a videla som tam už kadečo od nich. Inde neviem či aj v inej v drogérii dostať ich tovar lebo najviac využívam Dmku a už spomínanú Hebe

rozculena
17. júl 2026

Avon predávajú už hocikde-Alza,Notino,Allegro,Moja lekáreň.

guiseppinka
18. júl 2026

Tym, ze mas este pod 18 rokov, tak vela moznosti nemas... od 18 to budes mat lepsie - mozes aj pokladnu aj vsetko ine. Na aku skolu chodis? Pokial hotelovka, tak mozes chodit po svadbach, plesoch alebo inych akciach pomahat (teda mozes aj bez skoly, ale predsa len je lepsie, ked nieco o tom vies).