Páči sa mu, keď mám copík
Ahojte, mám vlasy dlhé pod lopatky, nosievam ich väčšinou na voľno, netreba žehliť, mám ich prirodzene rovné. Môj drahý minule, keď som si ich kvôli nedostatku času stiahla do copíka, poznamenal, že mi to tak nesmierne sekne a že by som to takto mohla nosiť aj bežne. Akože wtf?
@anonym_autor a pointa? Čo je na tom, že to povedal svoj názor, veď ti nedrží nôž pod krkom ,že musíš to tak nosiť
@anonym_autor A to ti uz nic nemoze povedat?
Akože wtf táto otázka😍
Ďakujeme za oznámenie.
@anonym_autor akoze wtf? To co za ementala tu zaklada tieto slaboduche temy?
Chudacik, ani svoj nazor povedat nemoze...
nebudes ta 13 rocna co sa chce dat adoptovat?
nebudes ta 13 rocna co sa chce dat adoptovat?
@ukgirls mentálne určite na 13.
@anonym_autor inak vas vztah funguje normalne?
Nerozumiem co je na tom ? 😃
Povedal ze sa Ti to hodi a sem tam si ho mozes dat. No a ? Nemas si oholit hlavu...
Aj mne hadam kazdy chlap povedal co sa mu len tak paci ,ja si tiez poviem
@ivik4 Mám vysoké čelo a je to teda u mňa naozaj núdzovka. Nikdy by som nepovedala, že toto sa môže niekomu páčiť. Takže som trochu prekvapená.
@anonym_autor No a ? Čo je na tom zas zle?
@ivik4 Mám vysoké čelo a je to teda u mňa naozaj núdzovka. Nikdy by som nepovedala, že toto sa môže niekomu páčiť. Takže som trochu prekvapená.
@anonym_autor co ma copik spolocne s vysokym celom?
Kategoria nemam problem vyrobim si 🙂
Vyjadril svoj nazor a ty to tak nos alebo nenos. Ked sa sama sebe nepacis, nenos. Ak mu chces spravit radost, tak raz za cas nos.
To, ze sa to tebe nepaci, neznamena, ze sa to inemu pacit nemoze. Nenuti ta nosit copik, len povedal, ze je to dobre. Keby ti vynadal, tak by to bolo na zamyslenie, ale nie to, ze ta pochvalil.
@anonym_autor No tak to je wtf strasny problem, ked ti partner pochvalil,ze ti to tak pristane🤦♀️🤷♀️😂🙄 Tak obcas nosievaj copik nech mu urobis radost🤷♀️ a mas po probleme a on sa bude tesit.
@anonym_autor No tak to je wtf strasny problem, ked ti partner pochvalil,ze ti to tak pristane🤦♀️🤷♀️😂🙄 Tak obcas nosievaj copik nech mu urobis radost🤷♀️ a mas po probleme a on sa bude tesit.
@motylik2559 jemu sa predsa nesmie pacit to co sa jej nepaci
@motylik2559 jemu sa predsa nesmie pacit to co sa jej nepaci
@viestta 😂😂😂 a jej partner si moze povedat, ze "a dobry pocit je fuc"😂
@anonym_autor sprav si copííík do čela,ked ti vadi,ze ho mas vysoke🤔😁🤷♀️
Aj tak je to fajn, takéto starosti. Hneď je človeku ľahšie na duši. 👍😁
Inými slovami, mal ti radšej povedať že je škoda že si na seba nemala čas, že máš vlasy ako steblá slamy a mala by si radšej cez hlavu dať tašku pretože sa na teba nedá dívať? 😀 Je to kompliment, možno sa mu ten účes pozdáva, možno (pravdepodobne) to absolútne nič neznamená.
Ty musíš mať bezstarostný život.
no ty vole....
Copík nakoniec zbúra internety.😆
@anonym_autor tak teraz už vieš, nerob z toho vedu. Ak máš vysoké čelo už dávno si mala mať ofinu. Mne tiež chvália keď mám zapnuté vlasy lebo tak viac vynikne tvár.

Nerozumiem co je na tom ? 😃
Povedal ze sa Ti to hodi a sem tam si ho mozes dat. No a ? Nemas si oholit hlavu...
Aj mne hadam kazdy chlap povedal co sa mu len tak paci ,ja si tiez poviem