Páči sa vám moje vytetované obočie?
Za mna pekne...ono to trosku ináč ukáže keď sa zahoji
@rachel36a hej ma vybehnúť este o 30 az 40 percent
@rachel36a hej ma vybehnúť este o 30 az 40 percent
@karin160298 väčšina žien co poznám ho ma po vyhojeni svetlejšie, nie este výraznejšie...
@karin160298 väčšina žien co poznám ho ma po vyhojeni svetlejšie, nie este výraznejšie...
@rachel36a vyblednut som chcela napísať:D
Akože ja osobne by som si to spraviť nedala, ale nie je to vôbec zlé 😉 Videla som veru ďaleko horšie obočká porobené 😀 Takže asi celkom ok.
ja by som napríklad potrebovala vidieť celú tvár a vycentrovanú rovno, z tejto fotky sa to ťažko posudzuje. ak si ty spokojná a páči sa ti to, tak to je i tak najpodstatnejšie 🙂
Ano dobre to mas, len si to neskrab
Vseobecne sa mi tetovane obocie nepaci, ale ty to mas podla mna naozaj dobre 👍
hrozne.
@karin160298 pekne, ale lepšiu fotku by bolo treba takto vyzerá, že to ľavé máš pri koreni nosa iné ako prave
podla mna velmi pekna robota, opadaju chrasty a bude to o dost bledsie.. daj foto po a nik si ani nevsimne, ze mas nieco vytetovane
teraz nemá význam hodnotiť, pridaj fotku o týždeň -dva. Moje čerstvo vytetované obočie bolo strašné a tmavé. Po olúpaní to takmer nebolo vidieť a pri korekcii sa muselo dosť dorábať.
Vseobecne sa mi tetovane obocie nepaci, ale ty to mas podla mna naozaj dobre 👍
@anonym_40cec2 ďakujem pekne aj mne sa paci
Zaujímavé, že presne tá istá fotka (oči) aj ako podklad tohto fóra.
Toto nie je obočie druhý deň po tetovaní… v žiadnom prípade.
@karin160298 mas to krasne. A po zahojeni to bude este lepsie
Ale pochybujem o pravosti
Zaujímavé, že presne tá istá fotka (oči) aj ako podklad tohto fóra.
@anonym_d23075 to robi uz dlho. Akonahle autor da do uvodneho prispevku foto, tak to ukazuje aj ako foto fora 🤷♀️ ja uz som si to vsimla viackrat
Akú máš farbu vlasov? Na mňa tá farba kričí trochu.

Moc nie ale videla som ďaleko horšie