icon

Parfém na mne nevydrží

reddflowerlife
4. jún 2023

Ahojte baby , ktore mate tiez taky problem ze parfem vobec na vas nedrzi?
Mam drahe vone, znackove vselijake aj lacne.. Nic na mne nedrzi a to kombinujem aj so sprchovym, telovym mliekom.. Riadim sa podla vsetkych rad a aj tak na mne nic nedrzi nikto nic neciti. Ani ja na sebe ani okolie. Poradte tipy co robit aby vona drzala. Dam si aj do vlasov aj na oblecenie aj na kozu nakremovanu a aj tak nic.. Som z toho smutná lebo na parfemy som dala nemaly peniaz a nic z toho.

Strana
z2
abbey1
4. jún 2023

@reddflowerlife Jasne, ty si nejaky spacialny pripad. Aj tvoje oblecenie.
Opakujem, neexistuje, aby tie parfemy nebolo citit.

reddflowerlife
autor
4. jún 2023

@abbey1 No bohuzial necitit ich, inak by som sem nepisala o radu 👏 A vidis aj ja som si myslela ze neexistuje ze by nebolo citit za to som ich aj kupila a bohuzial 👏 cauko

reddflowerlife
autor
4. jún 2023

@dzt ahoj skusala som vsetko aj si dat vazelinu napr na zapastie a necitila som ziadny rozdiel

domiklik
4. jún 2023

@reddflowerlife veľa ľudí svoj parfém necíti, a iní sa v ich okoli idú dogrcat 😀 ty svoj parfém nemáš cítiť, a druhý človek ho ma cítit len vtedy ak vstúpi do tvojej intímnej zóny (30cm).... Vôňa sa ma aplikovať na pulzujuce časti tela, teda zápästie a krk...

mon29
4. jún 2023

@reddflowerlife ja to mam tiež tak, vôbec nedrží, necítiť nič, ten istý parfém si dá moja dcéra, sestra ci mama a voňajú všetky.. Ja nič, už som to vzdala

reddflowerlife
autor
4. jún 2023

@domiklik Aplikujem ich presne tam , skusala som aj na oblecko aj na vlasy.. neviem ci mi tu niekto poradi este nejaky tajny trik ktory pomaha

kroska18
17. mar 2024

@reddflowerlife verím ti, aj ja to tak mám. Žiadne, že som zvyknutá. Ani muž nič necíti.

clementisa
14. nov 2024

@reddflowerlife skvelý výber ale to musíš cítiť sú to veľmi intenzívne vône

bbshop
14. nov 2024

@reddflowerlife aj ľudia v tvojom okolí si už mohli zvyknúť na tvoju vôňu a nemusia ju cítiť. Ideálne je sa opýtať niekoho úplne cudzieho kto s tebou nie je kazdy deň.

Strana
z2