icon

Peptidy: Omladnite s inteligentnými poslíčkami na pleť

ivana2802
30. mar 2026

🌸 Vitajte vo svete peptidov! 🌸
Založila som túto skupinu pre všetky z nás, ktoré sa zaujímajú o moderné trendy v starostlivosti o pleť, regeneráciu a vitalitu. 🔬
Čo sú to peptidy? Sú to "inteligentné poslíčky" – krátke reťazce aminokyselín, ktoré našim bunkám hovoria, čo majú robiť (napríklad tvoriť viac kolagénu alebo rýchlejšie regenerovať).
V tejto skupine budeme:
✅ Zdieľať skúsenosti s kozmetikou a doplnkami.
✅ Diskutovať o anti-agingu a podpore tela po športe či záťaži.
✅ Sledovať vedecké novinky v zrozumiteľnej reči.
⚠️ Dôležité: Informácie tu majú len informatívny charakter, nie sú lekárskou radou. Skupina neslúži na priamy predaj ani bazár.
Teším sa na vaše otázky! Napíšte mi do komentára – používate už nejaký produkt s peptidmi (napr. sérum na tvár alebo kolagén)? 👇

Strana
z2
bale1rinka
Dnes o 11:03
@anonym_d94d31

@bale1rinka ja mám serum peptide liquide od Medik 8. Serum je vždy dôležitejšie.

@anonym_d94d31 čiže iba sérum na noc a na deň potom dám maku-up normálne?to si len zo tri kvapôčky,či koľko?rozklepkať prstami?

anonym_d94d31
Dnes o 13:17
@bale1rinka

@anonym_d94d31 čiže iba sérum na noc a na deň potom dám maku-up normálne?to si len zo tri kvapôčky,či koľko?rozklepkať prstami?

@bale1rinka tak používaj aj ráno aj večer, tak tri kvapky. Ale zakončí to potom ešte krémom. Odporúčam na noc od La Roche Posay krém Cicaplast a na deň už ako tebe vyhovuje pod makeup.

Strana
z2