Plánujem si dať upraviť obočie
Posledné 3 roky sa pohrávam s myšlienkou dat si v salone urobiť obočie (mám padnuté aj viečka, obočie nemá žiadny tvar, vyraz tvare mam taky smutny). No dost sa bojim, iz som mala termín a zrušila som to na poslednú chvíľu. Este som si nic upravovať nedala, bojim sa, ze budem pôsobiť umelo.
Tie co mate upravené obočie, neoľutovali ste? Išli by ste znova? Je oravda, ze to vydrží max. 18 mesiacov a zasa treba ísť na úpravu?
@anonym_autor dnes sú techniky, ktorými dokážu jemne zahustiť tvoje obočie, vo vhodnej farbe, tak, že to nie je ani poznať (keď sa to nepreženie). Treba mať však dobrú kozmetičku - radšej cestovať aj niekoľko km ďalej. Ale obočie ti pri padnutým viečkach veľa nepomôže. Skôr by som rozmýšľala nad tými viečkami - máš aj neinvázne techniky avšak ani samotná operácia nie je extra finančne náročná.
pri pudrovej technike ak je dobre spravena, tak malo kto zisti po zahojeni, ze je tetovane. Pri ciarkach ano, toto krici
U mna to bola nutnost, kedze moje vlastne obocie som si znicila ☹. Takto je to ovela krajsie, ak je to urobene profesionalne. Chodila som opakovane a casto, to som teraz obmedzila, sama si upravim ak treba. Mam aj linky a urobene viecka. Po 50tke vhodna procedura. Netreba mat obavy.

Všetky tie urobené obočia pôsobia umelo a doďaleka kríčí, že nie je tvoje pôvodné. Hnusné sú hlavne tie tmavé, husté, dokonale orezané. Prečo máte všteky potrebu tak zvýrazňovať obočie, na úkor očí napríklad? Ja keď sa s takou ženou bavím, pozerám iba na to obočie 😂