icon

Pomáha červená indulona pri popraskaných pätách?

22. apr 2026

caute baby, mate tip na hrozne suche a popraskane paty? kamoska mi radi tu klasicku cervenu indulonu. neni to moc mastne? nebude sa mi to lepit na ponozky? skusala som uz vselijake drahé kremy z drogerie a nic mi nezabralo.

hulica
22. apr 2026

@anonym_autor indulona je najlesia podla mna, ja pouzivam aj na ruky a nohy si treba nakremovat vecer predtym ako si ides lahnut

felycity
22. apr 2026

Mastny krem ako indulona je ok, aj kozmeticka vazelina, ale lepsie je zamerat sa na jkrem, kde je aj urea napr ja odporucam schrundena a pravidelna starostlivost, a ano v ponozkach mastnejsie- ale na noc je to ok. Ak paty praskaju a su suche ine moznosti nemas.

anonym_72866a
22. apr 2026

@anonym_autor Vyskúšaj, uvidíš. Ak je mastná, natiahni na nohy mikroténové sáčky a na to ponožky aspoň na hodinu. Lepšie sa krém vstrebe a pokožka bude jemnejšia. Predtým by som odporúčala pemzou na sucho opilníkovať suchú, stvrdnutú kožu a urobiť kúpeľ nôh.
Celkovo sú na toto dobré krémy s ureou.

anonym_70026d
22. apr 2026

@anonym_autor červená nie, ale modrá je mastnejšia lepšia na päty

anonym_eaab5a
22. apr 2026

Toto zaručene pomôže. Kúpiš v drogérii.

ivicatolic
22. apr 2026

@anonym_autor krém s ureou na nohy, DM, stojí pár drobných

cacianka
22. apr 2026

Musíš si robiť procedúry - nohy vymáčať v teplej vode, oskrabat odumretú kožu, natrieť modrou indulonou, dať mikrotenovy sáčok, ponožky a nechať na noc. Opakovať každý druhý večer, a po zlepšení menej často.
Krémy s ureou sú top.

drews_beauty
22. apr 2026

Mne nepomohla ani čistá vazelína, ani Indulona. U mňa je top Keralan od Spiridea. Je mastný, ale používa sa len na noc.