icon

Pomáha červená indulona pri popraskaných pätách?

Včera o 04:17

caute baby, mate tip na hrozne suche a popraskane paty? kamoska mi radi tu klasicku cervenu indulonu. neni to moc mastne? nebude sa mi to lepit na ponozky? skusala som uz vselijake drahé kremy z drogerie a nic mi nezabralo.

hulica
Včera o 04:44

@anonym_autor indulona je najlesia podla mna, ja pouzivam aj na ruky a nohy si treba nakremovat vecer predtym ako si ides lahnut

felycity
Včera o 05:00

Mastny krem ako indulona je ok, aj kozmeticka vazelina, ale lepsie je zamerat sa na jkrem, kde je aj urea napr ja odporucam schrundena a pravidelna starostlivost, a ano v ponozkach mastnejsie- ale na noc je to ok. Ak paty praskaju a su suche ine moznosti nemas.

anonym_72866a
Včera o 05:05

@anonym_autor Vyskúšaj, uvidíš. Ak je mastná, natiahni na nohy mikroténové sáčky a na to ponožky aspoň na hodinu. Lepšie sa krém vstrebe a pokožka bude jemnejšia. Predtým by som odporúčala pemzou na sucho opilníkovať suchú, stvrdnutú kožu a urobiť kúpeľ nôh.
Celkovo sú na toto dobré krémy s ureou.

anonym_70026d
Včera o 06:34

@anonym_autor červená nie, ale modrá je mastnejšia lepšia na päty

anonym_eaab5a
Včera o 06:36

Toto zaručene pomôže. Kúpiš v drogérii.

ivicatolic
Včera o 07:21

@anonym_autor krém s ureou na nohy, DM, stojí pár drobných

cacianka
Včera o 16:30

Musíš si robiť procedúry - nohy vymáčať v teplej vode, oskrabat odumretú kožu, natrieť modrou indulonou, dať mikrotenovy sáčok, ponožky a nechať na noc. Opakovať každý druhý večer, a po zlepšení menej často.
Krémy s ureou sú top.

drews_beauty
Včera o 18:36

Mne nepomohla ani čistá vazelína, ani Indulona. U mňa je top Keralan od Spiridea. Je mastný, ale používa sa len na noc.