icon

Pomáha niečo na rast vlasov? Skúsenosti a rady!

buberova
27. dec 2024

Pomáhajú všetky tie oleje, masáže hlavy, vodičky a výživové doplnky? Na instagrame vidno všeličo, ale naozaj niečo spraví viditeľný rozdiel?

Používala som tonikum od LR niečo to asi spravilo, nejaké maličké nové vlásky pri kútoch, tak ma zaujíma či je to všetko čo viem očakávať od takýchto všelijakých prostriedkov 😁

Ďakujem.

pribinak
27. dec 2024

Zinok

simca115
27. dec 2024

@buberova ja užívam Donna hair a rastu mi ako z vody

nynia
27. dec 2024

Mne pomohol ricínový olej na rast

lucia13022023
27. dec 2024

U mňa pomáha biotin

procrastique
27. dec 2024

Biotín nepomôže zaručene, pri najhoršom ešte stav vypadávania zhorší :D rovnako zaručene nebude fungovať rozmarínová voda :D

mamamasama
27. dec 2024

@procrastique nejaká relevantná štúdia k tvojmu tvrdeniu?

lucia13022023
27. dec 2024

@procrastique nemyslím si.

stanulienkat
27. dec 2024

Revalid

paulina19
27. dec 2024

@buberova trstinová melasa 😉 mne veľmi pomohla na rast aj hustotu vlasov, ak by náhodou nepomohla tak aspoň telu dodáš minerály a vitamíny. Ale nečakaj žiaden chuťový zážitok 😁

bielasovicka
27. dec 2024

Musím sa smiať, ja som začala používať proti vypadávaniu vlasov dixi šampón s kofeinom pánsky, z lidla. Ale musela som potom prestať, lebo mi nenormálne začali rásť vlasy, a to som nechcela. Aj kaderníčka sa ma pýtala ze co si dávam na vlasy ze mi tak narástli 😄a ja ze vôbec nič len si umývam s týmto šampónom . Začala sa smiať, že tak to z toho mi rastu. Mňa to vôbec nenapadlo.

sashulla
27. dec 2024

Rozmarinovy olej na vlasy z dm. Robím si zabaly. Skus používať 3 mesiace a uvidíš.

procrastique
27. dec 2024

@mamamasama použi internet a zistíš 😀

mamamasama
27. dec 2024

@procrastique píšeš kraviny a nevieš to ani obhájiť 👌🏻🤣

kika845
27. dec 2024

@buberova urcite je vela tych vyrobkov len marketingovy tah,
nemusis mat vlasovu kozmetiku za 200e a vsetko od kerastase,
ked sa budes dobre starat o vlasy,
Viac ti na vlasy pomoze to co mas v kuchyni,
rozmarinovy olej funguje hlavne na pokozku hlavy,
lebo posilni a stimuluje vlasove korienky, maju to aj v DM od Soaphoria, aj ten sampon je jeden z najlepsich ake som kedy mala,
da sa inde zohnat aj malicky esencialny olej rozmarinovy,
ale tie treba riedit s dalsimi olejmi, lebo nerozriedeny ti moze pokozku praveze podrazdit,
dobre tu pisali trstinovu melasu,
alebo hnedy cukor,
ja to pouzivam na peeling pokozky hlavy, ak pouzivas suchy sampon, ale aj odumrete kozne bunky to vyhladi, treba zmiesat s nejakym olejom, a jemne to vmasirovat, nechat chvilu posobit, normalne umyt,
Donna hair som volakedy pouzivala, nebolo to zle, z cisteho biotinu vo vysokych mnozstvach sa ti moze zacat robit akne, hovoria to aj dermatologovia
Aj oleje, aj masaze hlavy jednoznacne zaberaju.

feeewa
27. dec 2024

@sashulla ako to presne pouzivas? 🙂 ku korienkom? Ja som o nom pocula od viacerych ludi, aktualne vsak na zabaly moc nemam cas 🙈 ale mozno by som tomu dala sancu.

sashulla
27. dec 2024

@feeewa áno ku korienkom. Ja s tým spim. Normálne mam drdol a na posteli uterák. Ono sa to vpije a nie je to také mastné ako si človek predstavuje. Par kvapiek dám aj na dĺžku vlasov ale nie veľa. Potom je to ako keby mastné aj po umyti. Netreba preháňať. Po umytí sú krásne jemne. Milujem ten pocit. Koľko minimálne casu na hlave to neviem. Ja to mam na hlave keď mam home office aj cely den.. mam aj rozmarinovy sampon z tej rady. K tomu sa neviem vyjadriť. Ale s olejom som maximálne spokojná a mam veľa vlaskov.

mima172
27. dec 2024

Kvalitný rozmarínový olej - masáž pred umývaním vlasov a aspoň 1x za dva týždeň zábal olejovým sérom. A keďže sme na MK značku nepíšem. Hľadaj kvalitné, čisté produkty na olejovej báze. Pri správnom používaní a najmä pravidelnosti podporujú zdravie vlasových korienkov. A keďže vlasy rastú z krvi, tak aj správna výživa zvnútra (zelené potraviny, zinok, B7 ai).

buberova
autor
27. dec 2024

Ďakujem dievčatá za rady 🙂 nie je tu síce tá značka ktorú ste spomínali ale vyskúšam toto https://www.mojadm.sk/search?query=rozmarinovy ...

procrastique
Odpoveď bola odstránená
mamamasama
27. dec 2024

@procrastique Prosím ťa žena, to sa musíš znizovať na vulgarizmy? Tvoj stupeň inteligencie si mi práve dokázala. Bravo 👏🏻👏🏻👏🏻

mamamasama
27. dec 2024

@procrastique And for your information, English is almost like my mother tongue. I have been using it daily for 15 years as a flight attendant. Don't embarrass yourself and don't show people how foolish you are. You write nonsense.

kika845
27. dec 2024

@buberova ano vlastne ta botanica slavica je od tej znacky soaphoria odnoz, oni maju aj ten sampon rozmarinovy

sashulla
27. dec 2024

@buberova áno to je botanica co používam. Na notino stala okolo 6e.

sashulla
28. dec 2024

@sashulla ale teraz stoji za 10. Asi by som pockala kým neklesne cena alebo nebude zlava.

jana7825
Včera o 17:30

@buberova Výluh zo zemiakových šupiek, lepšie ešte pred umytím keď tam ešte máte trochu hliny to dáva aj ochranný film a dlhšie vydržia nemastnieť.