Pomáhajú bieliace pasty na očné zuby?
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť s bieliacou pastou a naozaj pomohla. Očné zuby mám na môj vkus dosť žlté a rada by som ich vybielila.
Zubárovi stým nechcem ísť, nemyslím, že mi spraví dva zuby. Ďakujem
Xylitol prirodzene bieli zuby. Po cca roku je to vraj viditelne, vzdy okamzite po jedle dat trocha do ust a pobehat jazykom zuby, ako aj na zubnu pastu trochu a cistit. A malo by pomoct prirodzene vybielit zuby.
@basulaak no to určite...abrazívne a akurát jej to "obrúsi" sklovinu. Ale v paste a iných výrobkoch je to fajn. Ale samotný určite nie
Xylitol prirodzene bieli zuby. Po cca roku je to vraj viditelne, vzdy okamzite po jedle dat trocha do ust a pobehat jazykom zuby, ako aj na zubnu pastu trochu a cistit. A malo by pomoct prirodzene vybielit zuby.
@basulaak akurát čítam, že je to vlastne brezovy cukor, prírodné sladidlo. To asi nebudem dávať po každom jedle 🤭
@basulaak akurát čítam, že je to vlastne brezovy cukor, prírodné sladidlo. To asi nebudem dávať po každom jedle 🤭
@anonym_autor spravia ti zubov kolko len chces
Efekt hned a setrne je to len u zubara inak nic nefunguje tak ako slubuju v reklamach ci influenceri na soc sietach
ziadne pasty a lampy na zuby nefunguju.. bud u zubara, ktory odborne pouzije peroxid alebo si kup Crest bieliace pasiky, ktore peroxid obsahuju - vyrabaju to americania a daju sa kupit online, lebo nejako ten eshop obchadza EU legislativu
Tie pasty vôbec
Crest pasiky - top! Pouzivam cca raz rocne mesacnu kuru (aj to nepravidelne) a vysledky su skvele👍
@basulaak no to určite...abrazívne a akurát jej to "obrúsi" sklovinu. Ale v paste a iných výrobkoch je to fajn. Ale samotný určite nie
@petracandle abrazivne to nie je. Lebo sa takmer okamzite rozpusti. 🤭 cierne uhlie je abrazivne…
Mne crest pasiky nepomohli vobec.
@anonym_autor bieliaca pasta ti nepomôže skus bieliace pasiky od znacky crest. Rozstrihni si ich a vybiel len tie očné zuby. Takto to niektorí robia co som videla.