icon

Pomoc s výberom make-upu pri atopickom ekzéme na oku

conta22
Včera o 12:38

Ahojte, počas tehotenstva a aj teraz po pôrode sa mi spravil na viecku atopicky ekzém. Používam na to krém LaRoche LIPIKAR
ECZEMA MED. od vtedy sa nelicim. Raz som sa nalíčila na tehu fotenie a strašne zhoršenie. Avsak ideme na svadbu a Kozmeticka ma skrz oko nechce líčiť -čo aj chápem. Nechcem ale ísť na svadbu bez make upu…prosím máte niekto skúsenosť ktorý make up, puder a licenku zvoliť? V lekarni nemali ani vzorky :( chat mi niečo odporučil ale hľadám osobnú skúsenosť s licenim pri atopickom ekzeme. Ďakujem vopred🤗❤️

zabka79
Včera o 13:46

@conta22 la roche possay ma aj dekorativnu kozmetiku. No maju ju malokde. Na oci krem allergika. Mne pomaha obklad z borovej vody a kvapky do oci na alergiu.

anonym_ee8d05
Včera o 14:18

otazka je ci si taka "skarena" "neveris si" ze mas potrebu sa hoci aj na svadbu nalicit aj napriek tomu ze vies ze sa ti zhorsi ekzem?? tiez som alergik a nemalujem sa ja opucham a teda nestoji mi to za to, ani na vlastnej svadbe som nebola nalicena a nikomu to neprekazalo...

conta22
autor
Včera o 19:16
@anonym_ee8d05

otazka je ci si taka "skarena" "neveris si" ze mas potrebu sa hoci aj na svadbu nalicit aj napriek tomu ze vies ze sa ti zhorsi ekzem?? tiez som alergik a nemalujem sa ja opucham a teda nestoji mi to za to, ani na vlastnej svadbe som nebola nalicena a nikomu to neprekazalo...

@anonym_ee8d05 ono skôr ide o to že hľadám dermokozmeticku po ktorej sa nezhorší veď určite niečo je aspoň si myslím…lebo mám to len na oku tak som myslela že si dám aspoň základ a hotovo oči nebudem mať lebo mám okuliare. Ale samozrejme nemám problém ísť bez len hľadám či niekto nemá nejaké tipy 🙂

conta22
autor
Včera o 19:17
@zabka79

@conta22 la roche possay ma aj dekorativnu kozmetiku. No maju ju malokde. Na oci krem allergika. Mne pomaha obklad z borovej vody a kvapky do oci na alergiu.

@zabka79 ďakujem toto že nemali ani v lekarni vzorku ..ale budem ešte hľadať ďakujem