icon

Pomohol vám krém na strie po pôrode?

tessa2299
24. aug 2025

Ahojte. Pomohol vam nejaky krem na strie? Po porode mi ostali velke strie na bruchu, zatial su cervene. Viem, ze casom vyblednu, ale osetrovali ste si nejak strie?

pasomnica
24. aug 2025

To sa má natierať ešte počas tehotenstva aby sa ti ani netvorili alebo len minimálne

sweet20
24. aug 2025

@tessa2299 no neviem ci teraz nie je neskoro... pocas tehotenstva sa s tym zacina... mne pomohol bioil.. ale je to aj o genetike.. niekomu pomozu oleje alebo masticky a niekomu nie.. je to vsetko o pruznosti koze

martinka13
25. aug 2025

Už je neskoro. Striam treba predchádzať počas tehotenstva. Ja som mala taký strašný strach zo strií, že som sa natierala denne od zistenia tehotenstva. A to 4x rôznymi prípravkami a olivovým olejom. Nemám ani jednu. Deti 4 kg pri pôrode. Čítala som čosi o laserovom odstránení strií. Ale teda osobnú skúsenosť nemám.

kiki68
25. aug 2025

Striam sa neda predchadzat ( nie tie oleje nie su zazrak a nezmenia mnostvo kolagenu), cize vhodne je ked uz vzniknu ich po tehu osetrit myslim nejakym laserom. To dokaze vylepsit ich vzhlad. Ale uplne nezmiznu. Budu casom biele a takto osetrene budu mozno o dost menej viditelne. Ale vela ludi ma aj strie z rastu v puberte a tie su tiez casom biele. Proste to patri k vykyvom rastu a vahy pocas zivota. Niekto ma a niekto nie ( ja nemam napr ziadnu), ale nemam ani napr vrasky v 40tke, cize Podla mna genetika