icon

Poradíte lacný a účinný pleťový krém?

10. dec 2024

Aký mi poradíte lacnejší pleťová krem proti vraskam?
Roky používam výrobky od Eucerin.No čím ďalej tak dvíhajú tie ceny,že katastrofa. V poslednej dobe cítim,že už mi tak nehydratuju pleť.S akou značkou ste spokojní?Mate skusenost s lacnejsou verziou?
Ďakujem pekne.

kulumulu123
10. dec 2024

@koniarova balea som kúpila iba raz také šupiny ako po tomto kreme som nikdy nemala

kulumulu123
10. dec 2024

@lucia13022023 súhlasím vrátila som sa k nej od vichy co k tomu dodať 🤷

jumama
10. dec 2024

Svokra roky pouzivala rozne hydratacne kremy na citlivu plet a presla na CeraVe je velmi spokojna, predtym pouzivala Lancome a Vichy.

nikpa
10. dec 2024

Balea za mňa hrozné krémy aj šampóny, čistá katastrofa. Ale komu vyhovujú tak nech používa. Mne funguje na dehydrovanu pleť BIODERMA Hydrabio Krém. V akcii kúpiš za 18e a vydrží mi dosť dlho, nakoľko ho naozaj nepotrebujem nanášať veľa a pleť mám výživenu.

ibrunova
10. dec 2024

Mne po dlhej dobe sadol tento krém, cca 6€

mameha7
10. dec 2024

@nin12345 asi tak. Pre mňa je Balea strašná značka, nechápem tie kladné hodnotenia. Zo zvedavosti som poskúšala aj šampóny, peny na vlasy, aj krémy a nikdy viac. Krémy sú mazľavé, len upchajú pokožku a ostávajú na povrchu ako lepidlo, sampóny mi nikdy dôkladne neumyli vlasy (iba vysušili) a pena na vlasy ich totálne zlepila. Od vtedy radšej používam overenú Juvenu. Síce je drahšia, ale je to moja tvár a na tú si teda hocičo nedám.

zaba21
11. dec 2024

Už tu spomínali aj iní kozmetiku Bione, posledné asi 3 roky používam od nich viacero produktov. Skúšala som viacero produktov a nesadli mi asi dva krémy, inak som spokojná. Najviac mi vyhovujú pleťové krémy, neupchávajú póry, dobre ich znášam a to mám citlivú pokožku. Tiež som spokojná so šampónmi, vyhovujú mi na citlivú pokožku hlavy. Kupujem v drogérii Teta, ale tam majú malý výber . Dajú sa kúpiť aj na ich stránke, tam majú fakt veľký výber a tiež na Notino, tam sú vieš pozrieť aj recenzie.

zaba21
11. dec 2024

Najviac mi vyhovuje krém Hyalurón life, používam denný aj nočný krém. V lete sa mi celkom osvedčil aj harmancekovy krém , je veľmi ľahký, nezaťažuje pokožku. Odporúčam vyskúšať, cena krémov je fajn.

https://www.notino.sk/bione-cosmetics/honey-q10...

Ešte doplním, mám suchšiu citlivú pokožku, vek 57.

autor
11. dec 2024

@zzzzza presne ako čítaš,aj lacne výrobky môžu byť kvalitne🙂

timka6
11. dec 2024

Ja mam rada krémy od loreal, tiež od avonu zn. Anew, a vyborny je aj od Dermacolu nočný pleťový krém Retinol, tiež očný.

netoppierka
11. dec 2024

@nin12345 , už by som musela byť u kozmetičky akú pleť by som mala upchatu od balea výrobkov. Za mňa táto značka Top. Každý má rád svoju značku tak prečo zhadzovať tú druhú. NECHÁPEM

pralinka86
11. dec 2024

Mozno pozri este nejake serum skor ako doplnok, k tomu zakladnejsiemu kremu, az ho najdes. Na vecer bakuchiol od kvitok je za mna fajn.

jamabe
11. dec 2024

Pouzivam baleu uz roky, teraz mam ten ich rad Med. Bez problémov. Mam 47 r, hadaju mi ovela menej. 😉

saxana000
11. dec 2024

Astrid ma belmi prijemne prekvapil.

ivanka33
11. dec 2024

Ja som objavila krémy zn.Astrid...sú super.

kaja0210
11. dec 2024

Ordinary...za 35 eur máš krém , sérum a čistiaci gél a táto značka je top

sashulla
11. dec 2024

Geek and gorgeous - Veľa muziky za menej peňazí

Balea ma veľa dobrých krémov. Nočný s niacinamidom ma veľmi prekvapil.

Mam rada aj Mixa krem so zincom je pre mna to naj. Nelesknem sa.

dankabg
11. dec 2024

Mne najviac sadol krém z jednoty cavendula. Je to slovenský výrobok plus mandľové. Lepší krém som zatiaľ nenašla.

belllinka
11. dec 2024

Ináč náhoda, ale čo mám kamošky o ktorých viem, že používajú kopu krémov drahých, ráno večer, všeliaké séra a blbosti, tak ich pleť vyzerá oveľa staršie ako u tých, čo použijú občas jeden lacný krém 🙂

tinqua
11. dec 2024

@belllinka lebo skincare je alchymia...kiezby existoval univerzalny recept. Vyhadzovaniu penazi sa človek nevyhne, kým nájde to svoje a vo vseobecnosti plati, cim viac toho napatlas na seba, tym horsie. Za mňa jednozlozkové produkty ako vitamin c, retinol a pod. samostatne + jednoduchy hydratacny krem a tam to nie je cenovo vobec zle. Take cerave alebo la roche je dostupne pre každého alebo aj vyssie spominana ziaja su produkty, ktoré sú bezpečné aj pre ľudí s citlivou pletou. Predrazene kremy s kyselinami su povacsine agresivne a treba si hlavne uvedomiť, ze keby funguju ako slubuju, tak vyplne a botoxy by neprezili.

dzejsik
11. dec 2024

ja mam rada prirodnu kozmetiku PomPom, prijemne, neparfemovane, aj mamke sadla a to ma rosaceu a okrem toho Dulciu (Natuint) a Biodermu

shee11
11. dec 2024

Balea - Denný pleťový krém proti vráskam Q10 s OF 15 za 2,50€. Najlepší aký som mala, vážne ma prekvapil 🙂

snowflakenel
11. dec 2024

Pouzivam eucwrin na noc. A na den teraz cez zimu tyzden skusam z dm krem s koenzymom q10 balea. Zatial super a to mam citlivu plet.

nadchovnik
11. dec 2024

Skús si pozrieť na Hebe.Tam je dobrá kozmetika

lucia11kob
11. dec 2024

@luxus10 ja som roky používala Niveu, po 35 ke som prešla na Avon krém denný aj nočný, v akcii vychádzajú spolu okolo 20 euro

anicka176
11. dec 2024

Skús pozrieť niečo od Olival, Mádara,Iuvenio keď sú zľavy oplatí sa 😊👍

luxus10
11. dec 2024

@lucia11kob ved tak tak , treba pozerat zlavy, niekedy na notino je lepsia cena ako na avon...ale zas na avon su tie male kremy -vhodne na vyskusanie...

demodun
11. dec 2024

Za mňa Astrid. už ho používa aj moja mama