icon

Poradíte ľahký make-up na zjednotenie pleti?

22. apr 2026

Ahojte.aky makeup mi odporučíte?netreba mi krycí,len zjednotiť pleť.nieco ľahké,vôbec make up nepoužívam,tak za nejakú rozumnú cenu.potrebujem ho len na jednu akciu.a ešte podkladovú bázu,mám póry a mastnejšiu pleť

anonym_a15db2
22. apr 2026

Mám podobný typ pleti, používam makeup true match od loreal, podkladová báza maybelline jelly poreless

ludmilik13
22. apr 2026

Ja momentálne uvažujem nad tým, čo sa ti prispôsobí pleti. Stále váham, či ho objednať, láka ma to. 😀

maca1984
22. apr 2026

Ja používam len cc krém. Na zjednotenie mi to stačí, žiadna omietka.

anonym_c5366a
22. apr 2026

pozri bb cream alebo makup serum napr true match - ale pozor tam je aj makeup a aj serum -serum je lahsie a lepsie na leto ... ak ides len jeden vecer von a ainak sa nemaluj skoc do drogerie vacsej alebo lekrne a popytaj si vzorky .. nemusis kupovat 😀

anonym_6d2365
22. apr 2026

Maybelline superstay skin tint topka za mna

natalka13
22. apr 2026

Kup spf s pigmentom, vyuzijes aj v lete

carduelis
22. apr 2026

Ja som si kupila Dr Jaart a dom spokojna

drews_beauty
22. apr 2026

Gosh má teraz také BB tyčinky.
Alebo virálny make-up Elroel 🙂

anonym_35c799
22. apr 2026

Ja ti odporucim m.Asam je to ten najlepsi lahky make up aky som kedy pouzila ,budes mat uplne krasnu hladku plet po nom….

lubbi1
23. apr 2026

ja mam tento, za seba mozem povedat, ze je skvely. 🙂 zakryje nedokonalosti, je lahky, mne vyhovuje velmi.

autor
23. apr 2026

A teraz čo vybrať?🤦🤷kde dávajú vzorky make-upov zdarma?viem,že raz som sa pýtala v jednej lekárni (asi dr Max),ale že tam nemávajú.chcem najprv vzorku skúsiť,než kúpiť drahý make-up a nebude mi sedieť.

ivana11155
23. apr 2026

Pozri znacku Pupa, oni maju fluidy, mala som odtial viacero druhov a naozaj su velmi lahke, len na zjednotenie, neoxiduju, dobre zlozenie a nie su drahe. Su v nakupnom centre, tam mozes poskusat vzorky aj predavacka ti poradi.