icon

Poraďte najlepší opaľovací krém z dm alebo Dr. Max

Včera o 09:35

Ahojte, viete mi odporučiť nejaký najlepší opaľovací krém pre dospelých buď z dm alebo dr max ? Hľadám hlavne taký, aby nebol príliš mastný, a aby aj to zloženie bolo ok 🙂.

amonet
Včera o 09:39

pre dospelakov ma balea taky sport spray spf50, my ho pouzivame a je super

viestta
Včera o 09:47

Neviem ci maju aj v DM Astrid, ale vlani sme objavili tento a je perfektny, hlavne nemasti a nic nefarbi
https://www.astrid.cz/sk/opalovanie/mlieka-na-o...

mimimoje
Včera o 09:51

tento je super, vôbec nelepí, nemastný
https://www.drmax.sk/eucerin-sun-kremovy-gel-na...

muchotrafka298
Včera o 10:01

Za mna je najlepsi suchy olej od Bioderma v spreji. V lekarnach bud Dr.Max alebo Benu mavaju casto na tieto lekarenske opalovacie produkty rozne zlavy, 2+1 zdarma, 1+1 zdarma. Vtedy sa to oplati kupit.

anonym_e9238e
Včera o 10:09

Ja som si dneska kupovala bevola pletový spf50 pre deti (pre seba😂 ) Pre mňa tie detské sú lepšie . Nemám červené líca a nos potom

anonym_0f8e17
Včera o 10:23

Žiaden. Vyhýbať sa najsilnejšiemu slnku.

anonym_b113e0
Včera o 10:30
@anonym_0f8e17

@anonym_0f8e17 dobra rada, az na to, ze realne je na nic, pretoze slnko ta dokaze pripiect aj pocas polhodiny cestou peso z roboty. Nebudes v robote cakat do pol siestej, ked koncis o druhej len preto aby ta nepripieklo po ceste

o__o
Včera o 10:35

Ja neznasam akekolvek mastne, lepkave spf. Tento rok pouzivam eucerin dry touch a eucerin sensitive protect (ten aj na tvar)

lanka999
Včera o 10:48

predchvilou som kupila opalovaci krem niveu spf 50 krasne vonia 😃

anonym_62f92c
Včera o 11:09
@anonym_b113e0

@anonym_0f8e17 dobra rada, az na to, ze realne je na nic, pretoze slnko ta dokaze pripiect aj pocas polhodiny cestou peso z roboty. Nebudes v robote cakat do pol siestej, ked koncis o druhej len preto aby ta nepripieklo po ceste

@anonym_b113e0 a je to velmi dobra rada aj na dovolenku niekde 🙂 🙂... lebo akoze na nie najsilnejom slnku netreba ziaden krem a v nejakom Egypte bude skakat od tiena do tiena? 🙂 🙂

zuzacka16
Včera o 11:20
@anonym_0f8e17

@anonym_0f8e17 najlepšia rada 😂 niektoré fakt viete tak trefne poradiť, že až 👍

anonym_b113e0
Včera o 11:20
@anonym_62f92c

@anonym_b113e0 a je to velmi dobra rada aj na dovolenku niekde 🙂 🙂... lebo akoze na nie najsilnejom slnku netreba ziaden krem a v nejakom Egypte bude skakat od tiena do tiena? 🙂 🙂

@anonym_62f92c alebo postarka pocka kym slnko zalezie a az tak zacne roznasat postu. Akoze, jasne, treba sa vyvarovat pobytu na slnku od 11:00 do 15:00 ale niekedy sa to jednoducho neda. Aj preto vymysleli opalovacie kremy a ucinne SPF

marca12
Včera o 11:47
@anonym_b113e0

@anonym_b113e0 Mas si dat velky klobuk,dlhe lanove nohavice a dlhu lanovu koselu tak ako to robia ludia v primorskych oblastiach. Zartujem. Ale aj k tomu asi coskoro pride,ak budu taketo horucavy u nas

autor
Včera o 13:00

Ďakujem, tie čo ste normálne poradili 🙂

autor
Včera o 13:00
@marca12

@anonym_b113e0 Mas si dat velky klobuk,dlhe lanove nohavice a dlhu lanovu koselu tak ako to robia ludia v primorskych oblastiach. Zartujem. Ale aj k tomu asi coskoro pride,ak budu taketo horucavy u nas

@marca12 asi takto mám chodiť 🙂

anonym_9d4aee
Včera o 13:03

@anonym_autor nejaký 50+ 😉

anonym_0f8e17
Dnes o 17:48
@zuzacka16

@anonym_0f8e17 najlepšia rada 😂 niektoré fakt viete tak trefne poradiť, že až 👍

@zuzacka16 kľudne sa natierajte tým sajrajtom. Každý ma slobodnú vôľu. Nenatieram sa ani v egypte. Buď som vo vode alebo pod slnečníkom.