icon

Poraďte najlepšie opaľovacie krémy pre deti a dospelých?

2. máj 2026

Dobry den,

ktory opalovaci je pre vas naj? aj pre deti? Taky aby nefarbil oblecenie a dobre sa rozotieral.
Dakujem
S tymto nahodou nemate skusenosti?

Poraďte najlepšie opaľovacie krémy pre deti a dospelých?
sweet20
2. máj 2026

My mame toto.. pouzivame to aj dospeli ked ideme von

anonym_6bc876
2. máj 2026

Ja mám toto.Má to jemnú textúru,dobre sa to rozotiera a neostáva nič biele na pokožke.
Ale teda používať to na celé telo pre celú rodinu by vyšlo asi moc draho.Ja to mám len na tvár,keď idem von,inak sa slnku vyhýbam
https://www.profimed.eu/mania-holic-sunscreen-p...

anonym_5893f5
2. máj 2026

Pre celu rodinu kuoujeme Biodermu. Rokmi ju mam osvedčenú

anonym_3ccec7
2. máj 2026

Ja tiež nedám dopustiť na Biodermu.

stormie
2. máj 2026

Ja pozeram hlavne na zlozenie a uz roky kupujem kremy od Woodenspoon

autor
2. máj 2026
@stormie

Ja pozeram hlavne na zlozenie a uz roky kupujem kremy od Woodenspoon

@stormie tie sa brutalne zle rozotieraju a zanechavaju biele flaky

sense
2. máj 2026

Mustela

anonym_ebb254
2. máj 2026

Bioderma vzdy super. min rok koncom leta skuseny aj z dm a bol tiez fajn
Tento rok skusam feel good, ze jeden pre celu rodinu, nech nemame doma milion pootvaranych
ttps://www.notino.sk/we-are-feel-good-inc/gentle-opalo...

anonym_b80e9b
2. máj 2026

Len podotknem, že tie otvorené z minulého roka už nemajú takú účinnosť, čiže si otvorte tento rok nové balenie

procrastique
2. máj 2026

Ja kupujem len Biodermu

autor
2. máj 2026

Mne sa starsi syn po bioderme komplet vyhadzal pred rokmi 🫣

anonym_9ab283
2. máj 2026

M pouzivame vsetci la roche posay Anthelios DP lotion SPF50+ pre deti

stormie
2. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor neviem ktory konretne myslis, maju viacero druhov ale ja ich pouzivam uz niekolko rokov prave preto ze sa dobre natieraju a neostavaju biele flaky

stormie
2. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor

stormie
2. máj 2026

Tu mam ruku natretu tym dolnym, inak ho pouzivam na tvar

stormie
2. máj 2026

Tuto ruku mam natretu tou 50kou

autor
2. máj 2026
@stormie

Tuto ruku mam natretu tou 50kou

@stormie tak som mala nejaky vadny kus alebo co. Viem, ze som mala nervy na neho 😂
Ale dam mu teda este sancu

autor
2. máj 2026
@anonym_9ab283

M pouzivame vsetci la roche posay Anthelios DP lotion SPF50+ pre deti

@anonym_9ab283 ten mi minuly rok zafarbil komplet vsetko doradu… preto hladam tento rok nieco nove

anonym_89b79b
2. máj 2026
@stormie

@anonym_autor neviem ktory konretne myslis, maju viacero druhov ale ja ich pouzivam uz niekolko rokov prave preto ze sa dobre natieraju a neostavaju biele flaky

@stormie viacere som vyskusala a su huste a mastne, potim sa s tym desne, ako spekacka vyzeram.

stormie
2. máj 2026
@anonym_89b79b

@stormie viacere som vyskusala a su huste a mastne, potim sa s tym desne, ako spekacka vyzeram.

@anonym_89b79b ano huste su, aj mastne, ked som pri vode je mi to jedno, do mesta si davam len ten pumpickovy spf 50 uplne vpohode ako podkladovy pod make up.Pre mna je najdolezitejsie zlozenie a ci sa da roztriet.

bianka33
9. jún 2026
@stormie

@anonym_89b79b ano huste su, aj mastne, ked som pri vode je mi to jedno, do mesta si davam len ten pumpickovy spf 50 uplne vpohode ako podkladovy pod make up.Pre mna je najdolezitejsie zlozenie a ci sa da roztriet.

@stormie ahoj. Prosím ťa o radu. Chcela som si objednať ten krém wooden spoon s pumpickou na tvár. No na jednej stránke som našla toto:

upozornenie: Produkt neobsahuje UV filter (SPF). Nie je určený na ochranu pred slnečným žiarením. Vždy kombinujte s vhodným opaľovacím prípravkom s SPF.
Tak nechápem, že na iných stránkach píšu, že je to spoľahlivá ochrana a na tejto jednej,že neobsahuje UV filter. A ide o presne o tento ísty krém

stormie
9. jún 2026
@bianka33

@stormie ahoj. Prosím ťa o radu. Chcela som si objednať ten krém wooden spoon s pumpickou na tvár. No na jednej stránke som našla toto:

upozornenie: Produkt neobsahuje UV filter (SPF). Nie je určený na ochranu pred slnečným žiarením. Vždy kombinujte s vhodným opaľovacím prípravkom s SPF.
Tak nechápem, že na iných stránkach píšu, že je to spoľahlivá ochrana a na tejto jednej,že neobsahuje UV filter. A ide o presne o tento ísty krém

@bianka33 vies mi prosim poslat link? Lebo ten co mam to ma napisane na prednej etikete

bianka33
9. jún 2026

@stormie
https://www.zdravie-shop.sk/woodenspoon/opalova...

Aj v zložení chýba ten zinc oxide.

stormie
9. jún 2026
@bianka33

@stormie
https://www.zdravie-shop.sk/woodenspoon/opalova...

Aj v zložení chýba ten zinc oxide.

@bianka33 to skor vyzera na chybu popisu na stranke - hned v prvej vete pisu o oleji ale je to krem, ten popis je uplne totozny s tymto produktom

https://www.zdravie-shop.sk/woodenspoon/olej-pr...

Ten krem ktory som vyssie fotila ma ochranu spf 50

bianka33
10. jún 2026
@stormie

@bianka33 to skor vyzera na chybu popisu na stranke - hned v prvej vete pisu o oleji ale je to krem, ten popis je uplne totozny s tymto produktom

https://www.zdravie-shop.sk/woodenspoon/olej-pr...

Ten krem ktory som vyssie fotila ma ochranu spf 50

@stormie
Ďakujem krásne za pomoc, tak si ho objednám...mám sklon k pigmentovým škvrnam, tak dúfam, že dobre ochráni 🙂