Poraďte účinný dezodorant
Prosím poraďte už som ich fakt vyskúšala veľa a zatiaľ nie som so žiadnym spokojná. Momentálne mám Rexona 48h invisible Black and White a teda hrôza....momentálne sko je teplejšie stačí mi hodina a pol prechádzka s dcérou a keď prídem domov smrdim ako keby som sa týždeň neumyvala 😃😃
Treba antiperspirant a nie deodorant. No inak, pomaha driclor
Driclor
Moja skúsenosť s Driclorom je taká, že som sa síce nepotila pod pazuchami ale za to o to viac všade inde ... no des....mne tuhý deodorant Rexona vyhovuje...alebo ešte Lady Speed Stick a presne tie varianty, čo nerobia značky na oblečení
ja uzivam driclor na podpazusie 🙂 a zaroven som mala problem, ze sa mi velmi potili nohy, nevedela som sa toho zbabit… v lekarni mi odporucili obycajny salviovy caj, nechcela som tomu verit, ale za tie 2€ to stalo aspon na vyskusanie… a fakt to pomohlo, na celom tele sa potim menej a staci ho pit raz do tyzdna 🙂 neverila by som pokial som nevyskusala… ale na kazdeho moze platit nieco ine 😉 momentalne kupujem salviovy caj z DM
Driclor. Pomaha.. aj ked je to riadne svinstvo.
Ja mam Lavera strong,poskusala som viacero znaciek,aj panske ale nepomahalo.Lavera ucinkuje.
@wishes tak to je zaujímavý tip dakujem 🙂
Mne funguje Secret. Muz neda dopustit na Borotalco
@alena76 dakujem ...driclor poznám a tiež ho nechcem velmi často dávať...mne ani tak nejde o to potenie žeby bolo nejaké strašné....ale skôr mám problém že tie deo doteraz mi ako keby nezapasovali a vytvárali iný pach :D

Skus tuhy a na to nastriekat este aj sprejovy.