icon

Používate jednu žiletku na celé telo?

Včera o 04:21

Rozmýšľam, že ako to máte vy s holením? Používate rovnakú žiletku na celé telo alebo to máte rozdelené? Napríklad jedna žiletka na nohy + ruky, druhá intímna oblasť a tretia podpazušie?Uvažujem nad tým, či je lepšie používať 3 rôzne žiletky na rôzne partie a nezanášať baktérie z jednej partie na druhú alebo rovno zobrať všetko jednou žiletkou. Ako to máte vy?

Strana
z2
anonym_4a25e3
Včera o 06:35

Jednu mam na vsetko....a este aj moj si ju niekedy pozicia ale potom uz ju vyhadzuje a ja berem novu :D cize iba on po mne pouzije :D

bg92
Včera o 06:36

Tak to by ma v zivote nenapadlo. Mas aj separe osusky na trup, pazuchy, genital a ruky a nohy?
Nechapem ani o akych bakteriach sa bavime-neholis sa cista v sprche a po pouziti neoplachujes ziletku?

pr85
Včera o 10:15

@anonym_autor Nie, len na krk (kedysi aj na bradu, ale tomu je už koniec). Ostatok tela (ruky, nohy, brucho, chrbát) je prirodzene ochlpené.

zuzubb007
Včera o 10:19

Aj sprchový gél používaš jeden na predok, druhý na zadok, na pazuchy tretí a na nohy štvrtí? 🙈🙈🙈, uteráky tiež aspoň tri aby si nepreniesla baktérie mňa šibne už 🤣

terezia74
Včera o 12:01
@doriiis

A nebolo by úplne najhygenickejsie mať tých ziletiek rovno 6? Veď jedna noha, druha noha, jedno podpazusie,druhé podpazušie, jedna strana rozkroku, druhá strana rozkroku. A my, čo si holime aj ruky dáme tých ziletiek 8 a k tomu už aj regalik, aby to bolo kde skladovať. Už to len nepopliest potom, lebo baktérie sú sviňa. 🤦🏻‍♀️

@doriiis 9 žiletku na hornú peru 🤔

slavomira236
Včera o 20:22

@anonym_autor ja sa holiim pod pazuchami s este vies kde. Na nohy mam epilator zvysok tela neholim

Strana
z2