Používate jednu žiletku na celé telo?
Rozmýšľam, že ako to máte vy s holením? Používate rovnakú žiletku na celé telo alebo to máte rozdelené? Napríklad jedna žiletka na nohy + ruky, druhá intímna oblasť a tretia podpazušie?Uvažujem nad tým, či je lepšie používať 3 rôzne žiletky na rôzne partie a nezanášať baktérie z jednej partie na druhú alebo rovno zobrať všetko jednou žiletkou. Ako to máte vy?
@anonym_autor jednu, načo by mi boli 3 ? ..ešte by som sa pomýlila, a aj tak s jednou by som si oholila cele telo 😀
@anonym_autor akoze… nikdy si sa rukami nedotkla svojich alebo aj cudzich genitalii? Nikdy si sa nedotkla vlastnych noh? Alebo preco by zrazu holenie jednou ziletkou malo byt problem?
Na bozkavanie a sex sa radsej ani nepytam 😅🙈
Jednu. Ale ja sa najprv dokladne umyjem (premydlim), vsade. A az potom sa holim jednou ziletkou, ktoru medzitym preplachujem, takze k ziadnemu zanasaniu nedochadza.
@anonym_autor ľudia, my možno na tú hyperhygienickost ako ľudstvo vymrieme. Úplne znefunkčníme svoje prirodzené mikroprostredie a imunitné systémy. Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo sme pomaly všetci alergici?
Tak toto mi za tých xy rokov, čo používam žiletky, nenapadlo, že na každú oblasť jednu...🤔
A nebolo by úplne najhygenickejsie mať tých ziletiek rovno 6? Veď jedna noha, druha noha, jedno podpazusie,druhé podpazušie, jedna strana rozkroku, druhá strana rozkroku. A my, čo si holime aj ruky dáme tých ziletiek 8 a k tomu už aj regalik, aby to bolo kde skladovať. Už to len nepopliest potom, lebo baktérie sú sviňa. 🤦🏻♀️
Tak toto je iny extrem 😳
A nebolo by úplne najhygenickejsie mať tých ziletiek rovno 6? Veď jedna noha, druha noha, jedno podpazusie,druhé podpazušie, jedna strana rozkroku, druhá strana rozkroku. A my, čo si holime aj ruky dáme tých ziletiek 8 a k tomu už aj regalik, aby to bolo kde skladovať. Už to len nepopliest potom, lebo baktérie sú sviňa. 🤦🏻♀️
@doriiis a 1 pinzeta na lave oko a druha na prave ☝🏻☝🏻☝🏻
@anonym_autor akoze… nikdy si sa rukami nedotkla svojich alebo aj cudzich genitalii? Nikdy si sa nedotkla vlastnych noh? Alebo preco by zrazu holenie jednou ziletkou malo byt problem?
Na bozkavanie a sex sa radsej ani nepytam 😅🙈
@sissy27 ja si myslim, ze ak ma taketo nazory, tak iste nesexuje. Ani sa nebozkava 😀
Používam mužovu.
Ja mám tiež zvlášť na intímnu oblasť a zvlášť na zvyšok tela, ale dôvod je, že sú to 2 rôzne typy žiletiek, lebo čo mi vyhovuje na jedno, mi nevyhovuje na druhé
Holím sa v sprche. Najprv sa umyjem sprcháčom, potom sa idem holiť.
Pointa sprchovania je, že si čistá.
Tak aké baktérie by som si mala zanášať?
Mne je skôr čudné, že si niekto holí ruky 😖
Radsej si sadni.
Pouzivam jednu na vsetko od pazuch az po palce na nohach a muz si ju sem - tam pozicia tiez.
2 pouzivam…1 na intimnu cast, 1 na zvysok 😀 uz roky ale zo zdravotneho dovodu mala som skaredy postcovid kozny a liecba trvala dlho
@anonym_autor na všetko mám jednu.
A keď sme bývali u svokrovcov tak som používala mužovu, lebo on používal už len strojček a svokor to nevedel tak si ňou oholil tvár. A kupodivu prežil 😆
jednu, ale zo zvyku holim najskor intimne partie 🤗
@anonym_autor ľudia, my možno na tú hyperhygienickost ako ľudstvo vymrieme. Úplne znefunkčníme svoje prirodzené mikroprostredie a imunitné systémy. Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo sme pomaly všetci alergici?
@anonym_c283b8 blbosť. Ja prirodzene porodený, mamou odkojený, na dvore a dedine vyrastený, domáce produkty, zvieratá, hlina, blato, slamník, humno. Vtedy neboli žiadne gély a mokré utierky, telové mlieka to je pravda. A v roku 1988 som dostal takú alergiu, že ma sanitka odviezla. Celé detstvo chorľavý a dnes mám 4 diagnózy, ktoré by nemenil nikto so mnou. Alergie ekzémy detto
@anonym_c283b8 tak mi vysvetli prečo som sa narodila s nízkou imunitou?
Pouzivam jednu na cele telo.
Syn pouziva dve - na tvar ma inu ako na ostatne casti tela, ale to mi nepride vobec cudne 😃.
Oholim pazuchy potom frndu a rit a.nohy žiletku vyhodím
Radsej si sadni.
Pouzivam jednu na vsetko od pazuch az po palce na nohach a muz si ju sem - tam pozicia tiez.
@anonym_897741 to, že sa holítr spoločnou nikdy nehovorte pred vlastnými deťmi. Aby sa raz neoholili na chate s kamarátkinou. Mohlo by to dopadnúť veľmi zle.
Holím sa v sprche. Najprv sa umyjem sprcháčom, potom sa idem holiť.
Pointa sprchovania je, že si čistá.
Tak aké baktérie by som si mala zanášať?
Mne je skôr čudné, že si niekto holí ruky 😖
@anonym_f8ef57 tak niekto ma vyraznejsie ochlpenie na rukach a na zenach to aj mne pride neesteticke, ked ma ruky ako opicka 😃 hlavne ked je to v kontraste s nejakymi peknymi satami. Ja som si roky epilovala ruky voskom, dnes uz nemusim ani to, chvalabohu chlpky prestali rast. Ale kvoli strnisku by som urcite odporucala nejaku formu epilacie (vosk, ipl, laser…) a nie depilacie (holenie, krem).
Ked lezis vo vani mas v jednej vode namoceny aj zadok s prislusenstvom, aj nohy a aj pod pazuchy sa ti ta voda dostane. Vtedy neriesis, ze baktrerie si plavaju hore dole?

Holím sa jedine v sprche, používam jednu na všetky oblasti. Toto by mi snáď ani nenapadlo, načo sa ty pýtaš 🙈