Používate jednu žiletku na celé telo?
Rozmýšľam, že ako to máte vy s holením? Používate rovnakú žiletku na celé telo alebo to máte rozdelené? Napríklad jedna žiletka na nohy + ruky, druhá intímna oblasť a tretia podpazušie?Uvažujem nad tým, či je lepšie používať 3 rôzne žiletky na rôzne partie a nezanášať baktérie z jednej partie na druhú alebo rovno zobrať všetko jednou žiletkou. Ako to máte vy?
Tak to by ma v zivote nenapadlo. Mas aj separe osusky na trup, pazuchy, genital a ruky a nohy?
Nechapem ani o akych bakteriach sa bavime-neholis sa cista v sprche a po pouziti neoplachujes ziletku?
@anonym_autor Nie, len na krk (kedysi aj na bradu, ale tomu je už koniec). Ostatok tela (ruky, nohy, brucho, chrbát) je prirodzene ochlpené.
Aj sprchový gél používaš jeden na predok, druhý na zadok, na pazuchy tretí a na nohy štvrtí? 🙈🙈🙈, uteráky tiež aspoň tri aby si nepreniesla baktérie mňa šibne už 🤣
A nebolo by úplne najhygenickejsie mať tých ziletiek rovno 6? Veď jedna noha, druha noha, jedno podpazusie,druhé podpazušie, jedna strana rozkroku, druhá strana rozkroku. A my, čo si holime aj ruky dáme tých ziletiek 8 a k tomu už aj regalik, aby to bolo kde skladovať. Už to len nepopliest potom, lebo baktérie sú sviňa. 🤦🏻♀️
@doriiis 9 žiletku na hornú peru 🤔
@anonym_autor ja sa holiim pod pazuchami s este vies kde. Na nohy mam epilator zvysok tela neholim

Jednu mam na vsetko....a este aj moj si ju niekedy pozicia ale potom uz ju vyhadzuje a ja berem novu :D cize iba on po mne pouzije :D