icon

Používate suchý šampón? Podeľte sa o skúsenosti!

11. apr 2024

Ahojte,idem si po. Vaše skúsenosti,napíšte,prosim.Pouzivate suchý šampón?Ja áno a často..teda za posledný polrok...Až dnes som sa dočítala,že nesmie sa striekať často a viac dní po sebe bez umytia.Mne sa to občas podarilo dať aj dva dni po sebe a pre vysvetlenie...nebol čas reálne si tie vlasy umyťa neznášam mastné vlasy.Len už sa začínam báť,lebo vraj to veľmi škodí.Uz ho nemám a ani už nekúpim asi.

Strana
z2
dadis
11. apr 2024

@slovenka753 Mne sa az tak nemastnia, ale ked je vlhke pocasie, nerada si ich umyvam, lebo ich mam porovite a zacnu sa mi krepatiet. S vrstvou mazu v dlzkach vyzeraju krasne lesklo aj v takom pocasi, allikujem si ten suchy sampon len ku pokozke, aby som ich trochu "podvihla" a mastne mavam niekedy len pri usiach a aj to az po tyzdni skoro..

autor
11. apr 2024
evuska135
11. apr 2024

Ja akoze keby tu nieco take necitam ani netusim 😂 ja bezne pouzivam aj 2 dni obcas dam aj 3ti den 😃

domkakvet
11. apr 2024

Ano pouzivam ho aj viac dni po sebe a preco skodi?

autor
12. apr 2024

@domkakvet Vraj keď sa dostane na pokožku,tak nedýcha a môže brániť vzniku nových a spôsobiť aj vypadávanie vlasov,plus vysušuje,a to najmä melirobane a odfatbovane vlasy vraj.

patus_2
12. apr 2024

Používam, rýchlo sa mi mastia vlasy, musím si ich umývať každý deň. Niekedy sa mi podarilo aj viackrát za sebou použiť, ale používam nie v spreji, ale v takej krabičke, myslím, že od značky Alpa.

eliska13
12. apr 2024

Používam aj práškový aj sprejovy aj viac dní po sebe.Max spokojnosť už roky.Vela žien ho používa zle vlasy treba nadvihnúť streknut, uterákom posuchat a vlasy hrebeňom vsivakom dobre vycesat.DM Batiste a Baleacke su najlepšie.A to vadí, že tam je alkohol aj v pleťovej vode a ústnej sa nachádza.Pisu denaturovany tie, čo ovládajú chémiu vedia

autor
12. apr 2024

@eliska13 vdaka

autor
12. apr 2024

@patus_2 vdaka

domkakvet
12. apr 2024

Aj tak ho budem musiet pouzivat, lebo vlasy sa mi casto mastia.

ss1908
12. apr 2024

odporucte dobry suchy sampon prosim baby, ja som si zamilovala nivea ruzovy z dmky a nejak ho stiahli :( pouzivam balea zatial ale zda sa mi ze niesu az tak super

Strana
z2