Používate suchý šampón? Podeľte sa o skúsenosti!
Ahojte,idem si po. Vaše skúsenosti,napíšte,prosim.Pouzivate suchý šampón?Ja áno a často..teda za posledný polrok...Až dnes som sa dočítala,že nesmie sa striekať často a viac dní po sebe bez umytia.Mne sa to občas podarilo dať aj dva dni po sebe a pre vysvetlenie...nebol čas reálne si tie vlasy umyťa neznášam mastné vlasy.Len už sa začínam báť,lebo vraj to veľmi škodí.Uz ho nemám a ani už nekúpim asi.
@levandul_ka ďakujem,veru,nečítam tie malé písmenká a potom neviem o tom to potrebné
Pouzivam ho len obcas. Vlasy si umyvam cca tak kazdych 5 dni, tak potom ked chcem mat este pred umytim ako tak vzdusne vlasy, tak si ho dam. Ale v ten den si musim umyt hlavu.
@vanilkovazmrzka vdaka
Teba nesvrbi z toho pokozka? Ked si nezmyjes, a nebodaj pouzijes dva dni po sebe? Lebo ja by som si mozno aj dala tako dva dni po sebe ale mne to je strasne neprijmne po par hodinach 😃
Používala som dlhé roky nie každý deň až kým som vylucovacou metódou nezistila že to z neho sa mi extrémne lámu vlasy pri korienkoch lebo alkohol. Moja kaderníčka povedala ze by to na hlavu nedala ani babám neodporúča. Takže za mňa už nie radšej si častejšie umyjem vlasy a po roku ako ho nepoužívam mi prestali padať a lámať sa
@vanilkovazmrzka áno,svrbí,no mňa zvykne svrbiet pokožka aj ako keď volá po umytí,takže som to asi nevnímala,aj keď svrbí brutál.
@lakebabe vdaka
Áno z avonu a sme veľmi spokojní
@lucia851 vdaka
Vsetko ničí vlasy. Pocasie zimy , jary , leta, jesene , slnko, dazd, porod , hormony , zlá strava , tabletky, zehlenie , upravovanie , lakovanie , zle pripravky , gumičky, dokonca aj česanie …… cize … ja si myslim ze raz za cas prave suchy sampon neuškodí 😀🤷🏼♀️
@bimbina okej,nejdem sa tým stresovat
Používam suchý šampón, viac krát do týždňa, aj dva dni po sebe.Suchý šampón v pene
Urcite nieee … ja ho tiez používam a su dni kedy by som povedala az dost casto … ziaden problem nemam . A to je dlhodobé. 🙏🏻😊 skor keby som zakazdym umyvala vlasy , to by bol vacsi pruser .
@minenkak vdaka
@bimbina vdaka
Ja nepouzivam, zial, rada by som, ale po aplikacii sucheho samponu mam vlasy este mastnejsie nez predtym a totalne nechutne, pokozka pod nimi klzka, cize sup, rovno umyt... Mohla by som vyprazat... 🤢
Tiez som nestihala vlasy vzdy umyvat, ale proste musim, kedze na moje vlasy taketo "zlepsovaky" a "zachrany" neplatia. 🤷 Ale tak umyjem rychlo a zas mam aspon na par dni pokoj 🤣 r.i.p. prokrastinacia, aspon pri niecom ju viem porazit (lebo proste musim, ina moznost neni) 🤣
suchý šampón je aj vo forme prášku,tam alkohol určite nie je.Ja mám spray,ale mám pocit,že mám po ňom vlasy ešte mastnejšie.
Mavala som ten praskovy a niekedy som pouzila aj 2x po sebe. Treti den by to uz asi bolo aj dost navladoch vidiet 😁
@zorkahorka vďaka
Ja ho pouzivam niekedy aj 2 dni po sebe a vlasy mam ok, ani hlava ma nesvrbi..
@rozculena v tych sprayovych ano, toto napriklad Batiste
@levandul_ka ale ja píšem o normálnom prášku,nie spray
@dadis vdaka
@rozculena dokončím...mne sa páči tá sviežosť aspon
@levandul_ka Ano, je tam alkohol, ale moj nazor - aplikujes si to na vlasy pokryte ochranou vrstvou mazu a ten alkohol tam je len na prenos prasku a rychlo sa odpari. Nemam z toho suche vlasy, prave naopak, zistila som, ze menej castym umyvanim mam vlasy krajsie, hydratovanejsie a konceky vobec nie suche...
@heidi4 no,veď ako prokrastináciu poznám tiež,no niekedy je tá možnosť umyť vlasy až v noci a to už je tiež na uváženia,najmä,keď nefenujem
@heidi4 a vdaka
ja mam extremne mastne vlasy. ak by som ich chcela pekne musela by som umyvat kazdy den. mam to preto doma ako prvu pomoc ak pridem z prace vypluta o 8 vecer a idem uz o 6 do prace zase. daledy pouzijem aj dva dni po sebe, ale to ma uz vecer svrbi hlava . ale inak si bez toho neviem predstavit zivot. p .s. vlasy sa mi nemastia z pouzivania samponu, mam to tak od puberty, prosto mastna pokozka

Ahoj ja si to zvyknem davat iba ak je to uz strasne a potrebujem ist von a v ten den kedy viem ze aj tak by som si vecer uz umyla vlasy co je 1-2x do tyzdna
inak sa na vacsine aj pise ze nemat dlhsie ako 24 hod. bez umytia, je tam alkohol moze to vysusovat, zacnu sa ti robit lupiny