Používate suchý šampón? Podeľte sa o skúsenosti!
Ahojte,idem si po. Vaše skúsenosti,napíšte,prosim.Pouzivate suchý šampón?Ja áno a často..teda za posledný polrok...Až dnes som sa dočítala,že nesmie sa striekať často a viac dní po sebe bez umytia.Mne sa to občas podarilo dať aj dva dni po sebe a pre vysvetlenie...nebol čas reálne si tie vlasy umyťa neznášam mastné vlasy.Len už sa začínam báť,lebo vraj to veľmi škodí.Uz ho nemám a ani už nekúpim asi.
@slovenka753 vdaka
Ja akoze keby tu nieco take necitam ani netusim 😂 ja bezne pouzivam aj 2 dni obcas dam aj 3ti den 😃
Ano pouzivam ho aj viac dni po sebe a preco skodi?
@domkakvet Vraj keď sa dostane na pokožku,tak nedýcha a môže brániť vzniku nových a spôsobiť aj vypadávanie vlasov,plus vysušuje,a to najmä melirobane a odfatbovane vlasy vraj.
Používam, rýchlo sa mi mastia vlasy, musím si ich umývať každý deň. Niekedy sa mi podarilo aj viackrát za sebou použiť, ale používam nie v spreji, ale v takej krabičke, myslím, že od značky Alpa.
Používam aj práškový aj sprejovy aj viac dní po sebe.Max spokojnosť už roky.Vela žien ho používa zle vlasy treba nadvihnúť streknut, uterákom posuchat a vlasy hrebeňom vsivakom dobre vycesat.DM Batiste a Baleacke su najlepšie.A to vadí, že tam je alkohol aj v pleťovej vode a ústnej sa nachádza.Pisu denaturovany tie, čo ovládajú chémiu vedia
@eliska13 vdaka
@patus_2 vdaka
Aj tak ho budem musiet pouzivat, lebo vlasy sa mi casto mastia.
odporucte dobry suchy sampon prosim baby, ja som si zamilovala nivea ruzovy z dmky a nejak ho stiahli :( pouzivam balea zatial ale zda sa mi ze niesu az tak super

@slovenka753 Mne sa az tak nemastnia, ale ked je vlhke pocasie, nerada si ich umyvam, lebo ich mam porovite a zacnu sa mi krepatiet. S vrstvou mazu v dlzkach vyzeraju krasne lesklo aj v takom pocasi, allikujem si ten suchy sampon len ku pokozke, aby som ich trochu "podvihla" a mastne mavam niekedy len pri usiach a aj to az po tyzdni skoro..