icon

Používate vhodný protivráskový krém pri kojení?

siskaa86
5. máj 2024

Máte nejaký overenia drahší co sa môže aj v období kojenia a je po 30tke?

marcellka32
5. máj 2024

@siskaa86 najdôležitejšie je čistenie, sérum, krém, a nakoniec spf50 každý deň samostatne...
Večer odlicenie/čistenie, sérum, retinal

dorottka
5. máj 2024

Suhlasim ohladne genetiky. U nas v rodine su vsetci nevraskavi a nikto nikdy nepouzival spf ani nic, obe babky davno po 80tke a v zivote by im na zaklade vrasok nikto ten vek netipoval, zvysok rodiny taktiez a to mnohi su dedinski polnomakaci… kremy a sera asi urobia svoje, ale toto je fakt efekt, na ktory zjavne ziadne pripravky nemaju… zial.

amelia89
5. máj 2024

@oli18 nechapem vobec co tym chces povedat. Ja vidim vysledok na mojej pleti napr co sa tyka pigmentovych skvrn. To ci mam plet suchu,alebo hysratovanu,sviezu, ci plet ma pekny nadych atd vidim tiez. Vrasky nezastavim, ale tiez plet vyzera inak ked kazdy den na nu das to spfko a ked na to 20 rokov kasles (na to uz studie aj fotky su). To ze starnem, a vrasky pribudaju je absolutne v poriadku. Ved aj telo ako take starne, ochabuje - ale zase, cvicim, natieram sa a urcite to bude ine ako clovek co len sedí na riti.
Starnutie je normalna vec a kazdy s tym predsa rata (potom je tu esteticka medicina a to je ine) ale nesuhlasim vobec s tebou ze teda lepsie nerobit nič lebo ved aj tak budem mat vrasky, no jasne budem ale mozno neskor,mozno v inom mnozstve, mozno celkovo ta plet a telo budu vdaka tomu ze sa o neho staram ine🙂 a ja v 70ke neocakavam vypnutu plet vdaka nejakemu retinolu, mam zdravy rozum 😊

bambieblue
5. máj 2024

@siskaa86 Ja používam korejské krémy a sú top zamna

siskaa86
autor
5. máj 2024

@marcellka32 poradíš konkrétne?

siskaa86
autor
5. máj 2024

@bambieblue konkrétne?

minenkak
5. máj 2024

@siskaa86
100% organický hroznový olej lisovaný za studena z jadier plodov viniča má výborné antioxidačné vlastnosti, neupcháva póry a ľahko sa vstrebáva, ideálne ošetruje všetky typy pleti vrátane mastnej či detskej, podporuje regeneráciu, vyhladenie a zjednotenie tónu pleti, jemne sťahuje rozšírené póry.
Popozerať si aj oleje,tie sú tiež dobré,sice niečo stoja

lavender94
5. máj 2024

@marcellka32 prosim ťa prečo je spf lepšie samostatne? Ja ráno použijem normálne čistenie, tonikum, serum a na to dávam spf, ktore ma aj hydratačné zložky. Príde mi zbytočne dávať dva krémy za sebou

carolynka
5. máj 2024

@minenkak moj dedko tiez, na slnku cely zivot a v 80tke skoro ziadne vrasky. On Mal kozu na celom tele taku hladku, skoro stale opalenu, v kratasoch a bez tricka chodil cele leto. Mozno su to tie vynimky co potvrdzuju pravidlo 😁

siskaa86
autor
5. máj 2024

@minenkak máš aj konkrétnu značku?

trema
5. máj 2024

@siskaa86 napr. saloos oleje su dobre, a ja kupujem z handymade

trema
5. máj 2024

@oli18 ake produkty si pouzivala a neprinieslo to vysledok?

marcellka32
5. máj 2024

@lavender94 SPF v kréme ťa neochráni dostatočne, preto má byť ako posledný krok SPF samostatne, nie je to zbytočné, ak cítiš veľa produktov kľudne radšej vynechaj predposledny krém, ale posledny spf určite daj...dávaj množstvo kremu na 2 natiahnuté prsty, to je dávka na tvár, čelo, krk, uši a aj ruky treba natierať, nebudeš mať v starobe fľaky

marcellka32
5. máj 2024

@siskaa86 spf50 je na trhu veľké množstvo, neviem akú máš pleť, mastnú, suchú, zmiešanú podľa toho viem SPF poradit

siskaa86
autor
5. máj 2024

@trema aj ja môžem odtiaľ?

siskaa86
autor
5. máj 2024

@marcellka32 asi takú normálnu.. občas vyrážka..ale len malokedy

belaaaaaaaaa
5. máj 2024

@siskaa86 Ja sa budem opakovať. Keďže pracujem s Larens a aj používam Larens. 47 rokov, vrásky skoro žiadne🙂 A určite to nie je jeden krém. Toner, odličovacie mlieko, Biopeptide Serum Spray, Lifting cream, Neuropetidde cream Larens. Je kozmeceutika, nie kozmetika a je úžasná. Naozaj áno. Áno, nie každý človek si to môže dovoliť. No účinky sú úžasné.

marcellka32
5. máj 2024

@siskaa86 spf50 Vichy fluid

minenkak
5. máj 2024
slamocka
5. máj 2024

@lavender94 mohla by som ta poprosit odfotit aku kozmetiku pouzivas?;) dakujem ❤️

lavender94
5. máj 2024

@marcellka32 veď ale pokiaľ ma môj krem spf 50, stále je to spf 50 nie?

minenkak
5. máj 2024

@siskaa86 vďaka tvojej téme som objavila ďalší vynikajúci olej
https://bellmedi.sk/produkt/nimbovy-olej/

marcellka32
5. máj 2024

@lavender94 lenže SPF v kréme ťa neochráni, pridava sa ho malo do krému ..preto samostatne SPF ;)

siskaa86
autor
5. máj 2024

@minenkak no vidíš.. tak na niečo bola dobra😀

siskaa86
autor
5. máj 2024

@minenkak tento olej je na vrásky?

minenkak
5. máj 2024

@siskaa86 obsahuje vitamin E tak asi áno,má široké spektrum použitia,treba pokúšať,mne teraz začal vyhovovať z hroznových jadier olej,ale podľa mňa aj keď nabehnes do drogérie a kúpiš nejaký krém na vrásky tak bude fajn ,Garnier má teraz krém s C vitamínom a SPF ,na ten sa teraz teším,idem skúšať

lavender94
Autor odpoveď zmazal
lavender94
5. máj 2024

@marcellka32 mám toto, je to primárne spf ale obsahuje aj hydratačné zložky, takže nepotrebujem používať extra krem, pretože spf je dost moisturizing sám o sebe

minenkak
5. máj 2024

Keď už sme pri tej starostlivosti o pleť, používate niekto túto značku

lavender94
5. máj 2024

@slamocka mám ešte retinol a buffet od ordinary, ale nepoužívam samozrejme všetko naraz. Krémy mám väčšinou baleu med, čistenie mám tiež nejaký náhodný cleanser z drogerky a pred čistením est používam čistiaci olej - gamechanger na čierne bodky. Ten mám od beauty od of joseon, ale tiež som nepostrehla nejaké rozdiely v nich. Brúsim si zuby ma Anua pore control cleansing oil, videla som videa ako to mrte vyťahuje čierne bodky