icon

Prečo niektorí ľudia tak pekne voňajú?

1. sep 2023

Co ti ľudia používajú, že tak krásne voňajú? A vôbec nemyslim drahé parfemy. Je to cítiť, že je to avivaz ('žiadna Puella tu spoznám na 100 metrov) ale je to kvalitná vôňa, nesmierne príjemná a dlllho vydrží na oblečení. Aké máte skúsenosti? Odkiaľ kupujete avivaze? Už som toho toľko vyskúšala a nie som spokojná, všetko hneď vyprchá

Strana
z2
lenkasarka
1. sep 2023

@romi0310 tak baccarat buď miluješ alebo nenavidis. Je to taká špecifická vôňa. A k tvojej skúsenosti myslím , že to bola presne tá puella. Tá prebije tuším všetko. Ja ju na moju smolu cítim už z ďaleka a snažím sa jej vyhýbať, lebo má veľmi zlý vplyv na moju migrénu okamžite cítim pulzovanie v hlave. O to horšie, že ju používa moja susedka doslova trpim , ale tak nič nezmozem 🤷‍♀️ ja som ju skusala , lebo veď podlaha som reklame. Ked som dala pár kvapiek,tak tá vôňa bola taká jemná keď viac musela som prať všetko ešte raz okrem toho mi rozleptalo plast na práčke , ale to uz je debata o inom.

zuzana76
1. sep 2023

@eny333 tieto používam tiež, pre mňa najkrajšia s aloe vera

eeffka
1. sep 2023

@drakvak mam to doma vonia to tak "cisto" ani mi nenapadlo ze je to harmancek, len som ovoniavala a vzala

marcellka32
1. sep 2023

Mne je zle keď musím ísť vo výťahu s ľuďmi, ktori sa buď ráno obliali parfémom alebo avivážove veci, ktoré už oni necitia... pre mňa najlepšie len prášok+občas dám sanytol dezinfekcia na prádlo, pekne vonia

pikachu999
6. sep 2023

@maca1984 jooj túto úplne milujem 🫶🏼

puella_vone
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
17. apr 2024

@puella_vone chcela si niečo? Nemusíš mazať komentár kľudne píš čo máš na duši.

maca1984
17. apr 2024

@lenkasarka to bolo zmazané adminom.

lenkasarka
17. apr 2024

@maca1984 ahaa a čo tam bolo?

Strana
z2