Prečo niektorí ľudia tak pekne voňajú?
1. sep 2023
Co ti ľudia používajú, že tak krásne voňajú? A vôbec nemyslim drahé parfemy. Je to cítiť, že je to avivaz ('žiadna Puella tu spoznám na 100 metrov) ale je to kvalitná vôňa, nesmierne príjemná a dlllho vydrží na oblečení. Aké máte skúsenosti? Odkiaľ kupujete avivaze? Už som toho toľko vyskúšala a nie som spokojná, všetko hneď vyprchá
Mne je zle keď musím ísť vo výťahu s ľuďmi, ktori sa buď ráno obliali parfémom alebo avivážove veci, ktoré už oni necitia... pre mňa najlepšie len prášok+občas dám sanytol dezinfekcia na prádlo, pekne vonia
@maca1984 jooj túto úplne milujem 🫶🏼
@puella_vone chcela si niečo? Nemusíš mazať komentár kľudne píš čo máš na duši.
@lenkasarka to bolo zmazané adminom.
@maca1984 ahaa a čo tam bolo?

@romi0310 tak baccarat buď miluješ alebo nenavidis. Je to taká špecifická vôňa. A k tvojej skúsenosti myslím , že to bola presne tá puella. Tá prebije tuším všetko. Ja ju na moju smolu cítim už z ďaleka a snažím sa jej vyhýbať, lebo má veľmi zlý vplyv na moju migrénu okamžite cítim pulzovanie v hlave. O to horšie, že ju používa moja susedka doslova trpim , ale tak nič nezmozem 🤷♀️ ja som ju skusala , lebo veď podlaha som reklame. Ked som dala pár kvapiek,tak tá vôňa bola taká jemná keď viac musela som prať všetko ešte raz okrem toho mi rozleptalo plast na práčke , ale to uz je debata o inom.