icon

Predĺženie vlasov: Máte skúsenosti s metódou mini microring?

petra24224
15. júl 2026

Ahojte, chcem sa opýtať na vaše skúsenosti predĺženia vlasov metódou mini microring. Veľmi to zničí vaše vlasy? Kaderníčka (ktorá mi to nejde robiť) ma odhovára, vraj pri prepoji sa tými kliešťami poškodia/prestrihnú aj vaše vlasy. Ona robí predĺženie metódou keratin a tá sa zase mne nepozdáva. Čo si o tom myslíte? Ja mám stredne husté vlasy, melírované blond.. len ich chcem dlhšie a hustejšie.

anonym_67c647
15. júl 2026

@petra24224 kazda metoda predlzenia ti znici vlasy.

viktoriaandrascik
16. júl 2026

Samozrejme že ti to zničí vlasy, microring ti vlasy doláme pri pokožke a keratín vlasy doslova vytrhá, ak chceš hustejšie vlsy kúp si kvalitné clip in príčesky

lucia_nova8
25. júl 2026

Každý zásah do vlasov ich určitým spôsobom zaťažuje. Či už je to fénovanie, žehlenie alebo aj pevne stiahnutý drdol. Takže je skôr otázka, akú mieru záťaže si ochotná akceptovať. Veľa záleží od kaderníčky, správnej aplikácie a hlavne od kvality samotných vlasov a spojov. Ja objednávam vlasy z clipinhair a zatiaľ som na svojich vlasoch žiadne výrazné poškodenie nespozorovala. Treba sa však o nich naozaj poctivo starať, čo si veľa ľudí neuvedomuje alebo tomu nevenuje dostatočnú pozornosť 💕

janka_lukacova
20. aug 2026

Ja mám s micro ring metódou dobrú skúsenosť a práve toho poškodenia som sa zo začiatku bála tiež. Podľa mňa ale veľmi záleží na tom, kto ti ich nasadí a ako sa potom o spoje staráš. Ja mám tieto https://www.clipinhair.sk/165-vlasy-pre-metodu-... a mne osobne veľmi sedia. Aplikujú sa za studena a bez lepidla, čomu som sa práve chcela vyhnúť. Takže ja som veľmi spokojná 😍