Predĺženie vlasov metódou nanoring: Skúsenosti a recenzie

17. aug 2026

Ahojte, prosím o skúsenosti s touto metódou predĺženia vlasov. Hlavne ma zaujíma či sú potom vlasy zničené alebo oslabené. A tiež či sa dlho zvyká na nové vlasy, či nie sú veľmi ťažké. Ďakujem za každú skúsenosť a recenziu 🙂

17. aug 2026

Je to najsetrnejsia metoda, tiez sa na to chystam. Len treba vybrat naozaj odbornicku a nesetrit, lebo ak to zle zalozi tak to veru dokaze riadne znicit vlasy.

@zlaticko_no1

@zlaticko_no1 ja som už objednaná, ale dlho som sa odhodlávala, stále sa bojím či mi tie vlasy nebudú vadiť a že či mi z tých mojich jemných niečo potom ostane. idem do NR, do salónu ktorý má výborné recenzie tak snáď to bude všetko ok.

@kati1303

@kati1303 ano, su zeny co ich musia dat dole po mesiaci, lebo im vadia a potom su take co ich nosia aj desatrocia s prestavkami na oddych.
Mozem sa opytat (kludne do ss) o aky salon ide, kolko si davas pramenov a aku ti odhadli cenu? Kvoli mojmu prehladu...

@zlaticko_no1

@zlaticko_no1 idem vo stvrtok ráno, mozem sem kludne potom napísat vsetky info 😊

janka_lukacova
20. aug 2026

Ja mám skúsenosť s micro ring, čo je vlastne veľmi podobný spôsob, len sa používajú o niečo väčšie krúžky. Túto metódu mi odporučila kaderníčka kvôli mojim hustejším vlasom. Zo začiatku som spoje určite vnímala a mala som pocit, že mám na hlave niečo navyše. Ale po pár dňoch som ich už vôbec neriešila. Vlasy už dlhšie beriem z clipinhair a som s nimi spokojná. Aj kaderníčka si ich pochvaľuje, vraj sa jej s nimi veľmi dobre pracuje.

21. aug 2026
@zlaticko_no1

@zlaticko_no1 ahoj, tak vlasy uz mám, budem si teda musier zvyknut ale su krásne. Mam 100 prameňov a cena bola 340€. Bola som v Nitre v salone kralovstvovlasov. Som maximalne spokojna, urcite ich odporucam 😊

22. aug 2026

@kati1303
No super, som rada ze si spokojna. A tych 340€ bolo aj s vlasmi ci iba praca?

23. aug 2026

@kati1303
No super, som rada ze si spokojna. A tych 340€ bolo aj s vlasmi ci iba praca?

@zlaticko_no1 aj vlasy aj praca.