Pristane tento účes mojej tvári?
Ahojte, zajtra idem na strih a druha foto su vlasy vzadu schovane pod trickom, akoze skuska dlzky na ktoru chcem ist. Myslite ze to pristane mojej tvari? Prvykrat sa odhodlavam na taketo niečo, vdaka za nazory😊

Mne sa viac paci fotka c. 1. Mas vysoke celo, uces na foto c. 2 a rovne vlasy ho opticky este predlzuju. Uces je chic, ale nemyslim, ze sa ti typovo uplne hodi
Plus druhy ucet ta robi trosku starsou.
@bublinka1426 to uz asi necham na kadernicku, pri dlhych vlasoch som nad ofinou nikdy nerozmyslala
prvá foto: dievčatko, druhá foto cca 10 rokov starší vzhľad.
takže ak chceš pôsobiť "dospelo" a "staro", tak si daj takýto účes.
@adeladulova takúto ofinu si daj nie klasickú
@adeladulova tie dlhsie ti pristanu viac.
@adeladulova Pekné sú aj tie dlhé, ale aj kratší strih je dobrý a môžu sa aj na tom urobiť vlny.
ja som za ✌️
@adeladulova za mna dlhsie, ak chces zmenu, tak vymysli nie tak velku zmenu...pristanu ti aj kratke, no viac dlhsie a tolko ti uz potom nikdy nedorastie...zakratko po strihani budes chciet dlhe...
ja mám teraz vlasy asi najdlhšie, než som mala po celý život 😀 (mám takmer 46). už som skúšala všeličo a to mám pekné a kvalitné vlasy. ale vždy mi kaderníčka povie: dlhé upravíš vždy a rýchlo. napríklad samotným vypnutím do štipca, do chvosta, rozpustené, proste všeličo. ale niektoré krátke vlasy musíš upravovať takmer denne (závisí od kvality, ja by som musela). ty mysli aj na to, že na 2.fotke ich máš pod svetrom a tak ti "držia" ten tvar vrchnej polovice vlasov. ale ostrihané to môže vyzerať úplne inak.
@adeladulova
asi by som sa na tvojom mieste poradila s naozaj kvalitnou kaderníčkou, či by ti odporučila do toho ísť. ja som najspokojnejšia teraz. ja môžem ísť do roboty priamo po prebudení. ten dlhý strih a kvalita (mierne vlny) spôsobujú, že sa nemusím ani česať a vlasy vyzerajú fajn 🙂
@luccija ale s tým je roboty. tá ofinová vlna určite nie je prirodzená. to natočíš na kulme a do hodiny-dvoch to padne. nič moc. jasné, že pani na fotke to má čerstvo natočené 🙂
Pristane, ale dlhe vlasy su dlhe vlasy. Ja som milovnicka dlhych vlasov a ked vidim aj ty ake mas pekne dlhe, nechapem preco sa chces dat strihat. Ja vzdy ked spm sa dala ostrihat, som to olutovala. Dlhe vlasy su naj.
A ofinu by som si na tvojom mieste vobec nedavala. Ak nemas rovne vlasy, tak Ťa bude len rozculovat. Viem o com hovorim.
@adeladulova aj terajšie mas krásne, ale ten druhy účes by sa ti tiež hodil, oboje sú fajn 🙂
@panelacikova Veru tak, ja mam vacsinou dlhe, po case na mi zunuju, dam sa ostrihat. Potom to do 2 tyzdnov lutujem a cakam, kym narastu.
@adeladulova Zivota je zmena a treba skusit vsetko,ja sama roky eokuce som Mala dlhe vlasy az jedneho dna som sa odhodlala a vlasy som si ostrihala a veru je to zmana k lepsiemu🥰vsetci mi pochvalili a odvtedy len kratke vlasy,mam ich o nieco kratsie nez ty a plus ofina 😁
No a moj nazor je ze ti kratke pristanu🥰 kočka si😉👍
@adeladulova pristane ti 1 aj 2, ale 2takto stat rano nebude, bude to visiet takze rataj s dennou upravou
@adeladulova áno veľmi
Veľmi Ti pristanú dlhé vlasy. Aj v krátkych vyzeráš dobre, ale nestrihala by som.sa.
@adeladulova ja by som do toho strihu sla, nedavno som sama dala ostrihat este dlhsie vlasy, je to skvely pocit 🙂 a ked ti aj rychlo rastu, tak nemusis lutovat, pripadne ich aj mozes darovat na onkologiu alebo predat
@adeladulova nechala by som si dlhé,pristanu viac.
Aj dlhé sú super a aj skrátené budú pekné čiže za mňa aj keď ostrihala aj keď neostrihas 😊
@adeladulova velmi ti pristanu oba ucesy, ak chces zmenu, chod do kratkych 🙂 vlasy mas nadherne
Dnes poslem vysledok 😉
Nechceš si dať napr. čiastočne skrátiť a postupne jemne ku spodu zostrihať? Je to nenáročné na údržbu (resp. mne sa vlasy jemne vlnia, takže sa mi vytáčajú samé)
@adeladulova urcite krátke. Vyzeráš super 👍👍👍👍
@adeladulova napíš o mesiac, či neľutuješ 🙂

@gagik ...aby vyzerala ako kazda druha kacica na IG..ty si daj zvysit iq a eq @autorka mas krasne vlasy