icon

Prvá skúsenosť s depiláciou nôh. Prečo nie sú dokonale hladké?

nikusik0107
22. máj 2026

Ahojte

Dnes som bola na svojej prvej depilacii ...avšak nohy nemam hladke ...na dotyk...vyzeraju na pohľad ok ale na dotyk nie su hladké...preco ? ;(

lasona
22. máj 2026

@nikusik0107 ako nie su hladké? Niekedy ak su jemne chĺpky, tak vosk to nezoberie. Skus este prejsť ziletkou. Poprípade daj foto zblízka, ako je urobená depilacia

nikusik0107
autor
22. máj 2026
@lasona

@nikusik0107 ako nie su hladké? Niekedy ak su jemne chĺpky, tak vosk to nezoberie. Skus este prejsť ziletkou. Poprípade daj foto zblízka, ako je urobená depilacia

@lasona no nie su ...proste ked si prejdem po nohe tak nemam nohu hladkú ale cítim chĺpky na neej.

minenkaa
22. máj 2026
@nikusik0107

@lasona no nie su ...proste ked si prejdem po nohe tak nemam nohu hladkú ale cítim chĺpky na neej.

@nikusik0107 nikdy sa nedajú vytrhnúť všetky chlpy ,vytrhať pinzetou alebo ohol

anonym_6b6b64
23. máj 2026
@nikusik0107

@nikusik0107 asi ti to neurobili poriadne, ja som mala nohy nadherne hladke po kazdej jednej depilacii voskom

nikusik0107
autor
23. máj 2026
@minenkaa

@nikusik0107 nikdy sa nedajú vytrhnúť všetky chlpy ,vytrhať pinzetou alebo ohol

@minenkaa lenze tu nejde o par chĺpkov ale celkovo o pocit ze tie nohy nie su hebké

minenkaa
23. máj 2026
@nikusik0107

@minenkaa lenze tu nejde o par chĺpkov ale celkovo o pocit ze tie nohy nie su hebké

@nikusik0107 tak ohol