Queen Plačková - Voňavý olej do prania
Ahojte, má niekto tento olej? Hocijaká vôňa, zaujima ma či je to fakt také úžasné a 1 vrchnáčik prevonia všetko prádlo v práčke. Ďakujem krásne za odpoveď a reálne skúsenosti.
@yanulienka1 bohužiaľ áno. Včera sme zistili, že nám to rozožralo miesto na sušičke, kde ten olej pokladám 😕
@yanulienka1 mne to tiež kvaplo na plast a rozožralo :/ našťastie nie teda do vane, ale zamrzelo. Neviem čo to môže s tou práčkou urobiť 🥺😫
@yanulienka1
@evinka4393
@bianka_012 ktoru znacku mate? tie od plackovej?
@chillibubble nie od plačkovej ale z vonavydomov.eu, konkretne tento - https://www.vonavydomov.eu/olejove-parfemy-do-p...
@bianka_012 cize ten isty vyrobca. parada ☹ chcela som skusit oleje, ale zostanem teda pri avivazi.
@chillibubble nie konkrétne od Plačkovej ako spomínajú aj vyššie ale z tej značky mám a tiež sa vraciam späť k aviváži
Ale kontrolovali sme práčku (aspoň tie časti, ktoré je vidno) a tam je všetko ok našťastie
@bianka_012 Ja mam od Vonavy domov, vonia to krasne ale je to cista chemia. Stacilo raz oprat spodne pradlo a mala som 2 tyzdne problemy, ehm... Uz v tom periem len tricka a svetre a take veci, aj to len obmedzene.
@chillibubble nie od Plačkovej...objednala som tú sadu 5ks rozne vone...netuším ktora to bola,ale podla mna su vsetke take agresívne a plne chemie 😫😫
Skúsila som, ale vraciam sa spat k dlhoročnej avivaži Cocolino ♥️🙏
Nerada by som po nejakej dobe menila aj práčku 😔
Oleje budu využite na zmyvanie podlahy 😄
@evinka4393
@dianaana
@chillibubble
@evinka4393
@bianka_012 oleje z voňavý domov kupujem aj ja, nie všetky sa mi páčia ale mám tam svojich favoritov. Od Queen by som si nekúpila už len koli tomu že ju moc nemusím a nebudem ju podporovať. Navyše sú o dosť drahšie a neoplatia sa za tu cenu. Škoda že firma Voňavý domov sa ulakomila na tuto influencerku, klesli u mna tým.
@yanulienka1 ja ich používam aj na umývanie kachliciek v kúpeľni, pekne to rozvonia.
@yanulienka1 Ja som to dala do difuzéra a celý sa rozleptal, neviem či by som riskovala na podlahu :/
@bianka_012 do difuzera?🙈 Tam dávaj vždy len prírodné oleje, napr. od Doterra alebo Hanus. Vdychovať tú chémiu ti môže len poškodiť zdravie.
@bianka_012
Par kvapiek oleja riedim z väčším množstvom vody tak hadam ten pomer nebude až tak agresívny 🤔
@vevapeto Nedala som si ten difuzér priamo do nosa 😀😅 v podstate ani do vnútra. Dala som ho na terasu prefúknuť trošku oblečenie, chcela som skúsiť, či nechytí tú vôňu. Keď si operieš veci v tom oleji, tiež to dýchaš či?
@vevapeto a bola to asi kvapka na 0,5l vody
@yanulienka1 nám kvapol olej na práčku a už je povrch poškodený...
@bianka_012 ak chces vonavy olej, kde kvapka staci, tak puella
Baby prosim o radu. Pisete viacere ze davate jeden vrchnacik- avsak jeden vrchnacik je viac ml… na ,,navode” sa pise 5ml ( to je cca 1/4vrchnacika) tak ja neviem. Prvy krat som prala, dala som 5 ml… pradlo mi vobec nevonia… ani dom… zatial pre mna sklamanie… kde robim chybu?
Skusali ste niektora il bucato di adele? Ak ano ktora je pre vas topka? Pre mna jednoznacne rouge vonia ako baccarat a ten sprej na oblecko k tomu nieco neskutocne.
A v lete sme pouzivali slnecny den a cerstve pradlo.
Ja som mega spokojna ziadne ,,lacne,, intenzivne vone vdaka za nich uz som bola zufalka a myslela som ze mi sije ked mi nic nevonia 😀
ja pouzivaaam cerstva bielizen a slnecny den a mam aj cistiace k tomu nieco neskutocne mas aj to? a vidim, ze si zacala kazetkou :D
Nemam este :( ale objednam uz sa minaju parfemy
@tramtada31 Ahoj myslíš tento?
@karajazviny akú vôňu konkrétne používate ?
Ako v celku nechapem, kedze ich pouzivam nejaky cas a nebadam, ze by sa mi nieco rozleptalo alebo nebodaj poskodilo, takze som fakt prekvapena, o com to tu vlastne pisete
@dada7701 mala som všetky vzorky, ale ja som si zamilovala tú zelenú... vravím, ja už tú vôňu necítim, maximálne, keď si privoniam priamo z fľaše, ale všade kde prídeme, alebo keď niekto príde k nám, tak sa pýtajú aký parfém používam...už keď mám pol fľaše, objednávam ďalšiu, nech neostanem bez 🙂

Dievčatá takto mi oleje rozleptali zatku na vani,aj samotná vaňa je poškodená...som totálne sklamana 😫😫😫
Kupelku sme dokončili pred mesiacom a uz nová vaňa zničená 😭😭😭
Niekde som citala,ze tiez niekomu kvapol olej na plast na práčke a rozožralo to miesto...
Stalo sa to ešte niekomu?