Queen Plačková - Voňavý olej do prania
Ahojte, má niekto tento olej? Hocijaká vôňa, zaujima ma či je to fakt také úžasné a 1 vrchnáčik prevonia všetko prádlo v práčke. Ďakujem krásne za odpoveď a reálne skúsenosti.
ja som ani nevedela že niečo také aj existuje🙂 bežne kupujem tie parfumvané aviváže ale to je nič moc.Hned aj dneska objednávam na skúšku dajaké 100 ml.Teraz na leto bude asi dobrý ten morský vánok a sole.Nemáte ich niektorá? Tie od Plačkovej by som nekúpila ani ja🙂 ale tie talianske poskúšam
@tramtada31 prosím, necvakneš zloženie tej magnoliovej vone?
Skusila som aj ten queen aj pure baby
Queen mi voni totozne ako passion z teh stranky a je lacnejsi. Ten pure baby je fakt velmi prijemna vona,ten este objednam. Ale ten queen su fakt zbytocne vyhodene peniaze,kedze voni rovnako ako ten passion
@barbora_t
@karajazviny
@andula1988
@julianabelakova
https://www.modrykonik.sk/forum/domacnost-a-jej-vybavenie/pozor-na-puella-vone-do-prania-2/
Tu som čítala, že napr. ten cyklamenový obsahuje niečo čo môže spôsobovať neplodnosť. Neviem čo je na tom pravdy, ale zarazilo ma to. Niekde na MK som tiež čítala, že keď im to kvaplo na práčku (plas) normálne to rozožralo, tak teraz neviem či tomu veriť, nechcem aby sa mi kvôli vôni rozpadla práčka alebo mala zdravotné problémy.
tiez som po nich poskulovala, no ta cena ma celkom odradila, to poviem narovinu
@tramtada31 Na tej Bajkalsje sa daju všetky ovoňať ? Dá sa tam prípadne aj zakúpiť celý ? Ďakujem
@bianka_012 ak chces skusit, skus z vonavy domov. ja som mala aj puellu a neda sa to porovnat.
@janulka182 Ďakujem, tak idem do toho 🙂 už len si vybrať vôňu
@bianka_012 ved toto. ak mas moznost ist do obchodu, je to fajn. ak nie, daju sa objednat aj vzorky.
ja pouzivam konkurenciu - "vonave pranie", ma lepsie menej drazdive zlozenie.
@janulka182 A priamo v obchode v BA na Bajkalskej sa dajú ovoňať aj kúpiť ?
@bianka_012 to neviem. ja som objednavala, lebo byvam daleko
@tramtada31 anoo, smeraldo sa aj mne paci 👌 mna sa zas na diamante pytaju co mam za parfem 😅 ten topazio som este nemala. Inak ked nemas rada diamante, tak ani diamante ylang ylang ani ninfea nekupuj- su velmi podobne, take mydlove, pudrove.
@bianka_012 Ano daju sa ovoňať všetky a aj kúpiť. Ja som mala stastie aj na ochotnu predavačku, tak tá mi odprezentovala úplne cely sortiment😉
@bianka_012 mám doma 5 olejov z toho Voňavý domov a za mňa je jednoznačne topka tento: https://www.vonavydomov.eu/fiori-di-pesco-500ml , ale aj Diamante Ylang Ylang je skvelý. Mala som príležitosť ovoňať aj tie od Zuzany Plačkovej, ten čierny za mňa čistý grc - ako mužská nejaká lacná voňavka a ten druhý voňala pekne ale nebol teda podľa mnňa vôbec nejaký výrazný ako ostatné od nich.
@evinka4393 prosím Ťa pekne, tolerujú to aj malé detičky? Mam takmer dvojročného a 8 mesačnú, periem im v klasickom prášku, už nie detskom, tak či by to vadilo, či nie🙂Dakujem
@drobaja bohužiaľ ti zatiaľ neviem odpovedať, pretože bábätko ešte len čakám. Pani na predajni mi ale povedala, že sú hypoalergénne tie olejčeky a sú dobre tolerované ale osobnú skúsenosť nemám 😕
@evinka4393 dobre ďakujem krásne 🤗Už som objednala, tak mi ostáva len veriť, ze to bude ok. A prajem veľa zdravíčka počas tehotenstva aj po ňom 😊
@bianka_012 mala som a žiaľ vyhodené 💰💸
Baby kty olej od puelly je naj? Ktoru farbu vybrat?
prosim vas, tie oleje nezanasaju pracku a priehradku na avivaz tak, ze sa neda vycistit lebo olej?

@martinsimona nie, ja odtiaľ kupujem oleje roky. Ona sa tam zjavila prednedávnom so super extra top limitkami, ktoré pravidelne doskladnuju 🤣🤦