icon

Ranná a večerná pleťová rutina

16. júl 2023

Ahojte baby, chcela by som vedieť ako vyzerá vaša ranná a večerná rutina čistenia pleti. Ja mam zmiešanú plet s občasným akne. Ako kombinujte kyseliny a pripadne iné látky? Sera a krémy? Dakujem

Strana
z2
kvetinka75
17. júl 2023

@maminkadeticiek ráno tvár umyjem - používam z Herbalife gel. Ten mi zatiaľ sadol zo všetkých najlepšie. Ten používam aj večer. Používam kozmetiku od The Ordinary - kyseliny, retinal, C-čko, séra - peptidové, streidam to. Korejskú a japonskú som neskúšala. Odkiaľ objednávaš? Máš niečo overené, lebo na nete je toho veľa a nechcem zase objednať nejaký fake. Ja mám tiež veľmi suchú pleť, tak potrebujem trošku oživiť a trošku eliminovať vrásky okolo očí a aj nad perou sa mi začali robiť. Zatiaľ sú len 2 také mini ale už pozorujem to starnutie pleti. Aj ochabnuté lícne svaly, sánkové

maminkadeticiek
17. júl 2023

@kvetinka75 Kedysi som aj ja objednavala The Ordinary,ale uz som presedlala na ine,s odstupom casu z mojho pohladu lepsie.Pouzivam bud Aziu alebo Geek&Georgeous.Ja objednacam zo stranky beautyholic.sk.Mam zmapovane stranky kde maju koreu a japonsko a tato pani ma najlepsie ceny a vzdy mi pribali vzorky
Ja mam uz ako som pisala svoje overene produkty,ktore u nej dokola objednavam,uz neskusam ani ine.Ak mas suchu plet tak fakt odporucam skusit krem COSRX co som pisala.stoji 18 eur a da sa vyuzivat ako nocna maska alebo vyzivny krem,kupujem vzdy zo 2-3 kusy lebo mam po nom krasnu plet rano, ked ho dam nahrubo a pouzivam ho aj cez den pod spf.Mne nevadi ze je vyzivny jemne mastnejsi lebo mam plet v takom stave ze nepouzivam make up,prestala som.Milujem ho.Kys.hyalutonovu urcite Hada labo,oni su topka na hydrataciu.Maju velky objem za skvelu cenu,nasledne sa daju dokonca kupit nahradne balenia do flasky.Na C cko tiez Hada labo alebo ked sa neda od nich zohnat,tak som objavila madarsku znacku uz daaavno Geek&Georgeous.Maju skvele skvele produkty.U nich ci vezmes kys.hyalurobovu,Ccko alebo retinal nikdy neurobis chybu.Ja keby som nebola uz na ovela silnejsom tretinoine tak kupujem retinal od nich lebo je fakt dobry.Aj Liquid hydration aj to je q&g.
A ak by si sa chcela co sa pleti tyka vzdelavat tak odporucam blog Zuzany Zavodskej.Precitat si vsetky jej clanky a blogy.Je to trosku zvlastna osoba,ale to co vie o pleti,to sa fakt oplati navnimat a vyuzit.

kvetinka75
18. júl 2023

@maminkadeticiek ďakujem Ti veľmi pekne za tipy. Pozriem a vyskúšam keď domíňam čo mám doma. Mám ešte jednu otázku ten silnejší tretinoin - môžeš mi poslať link na kokrétny produkt? Na jeseň by som vyskúšala ten. Po Geek&Georgeous som už poškuľovala. TAk si skúsim namixovať niečo aj s tejto značky.

kvetinka75
18. júl 2023

@maminkadeticiek môžeš mi prosím ťa napísať, ktorý ten krém COSRX si kupuješ? Našla som ich tam viac. Ďakujem,

maminkadeticiek
18. júl 2023

@kvetinka75 Na tretinoin tinlink nedam,to sa na SK neda zohnat,to kupujem po znamosti zo zahrabicia.Ale vyskusaj tento.Keby som nemala tretinoin kupujem tento retinal.
https://popupstore.sk/products/geek-gorgeous-a-...

kvetinka75
18. júl 2023

@maminkadeticiek ďakujem, vyskúšam aj ten. A koľko ťa víde ten zo zahraničia? Nemohla by si objednať aj mne a poštou poslať ? Peniaze by som ti poslala na účet.

maminkadeticiek
18. júl 2023

@kvetinka75 Nie,to nie.

kvetinka75
18. júl 2023
bessie12
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
18. júl 2023

@bessie12 ďakujem

elnis66
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
nataliagara
Odpoveď bola odstránená
subartic
20. aug 2024

mne sa mimoriadne osvedčila kozmetika od Apoteky a Facedermy. A potom používanie tvárovej žehličky od ETA.

Ráno ranná maska Apotéka , 3 minuty a umyjem čistou vodou, na to si dávam rozňasujúce sérum od Facederma , následne liftingový krém od Facederma .

Večer začínam večernou maskou Hodvábna tvárička od Apotéky , nechám chvíľu pôsobiť , umyjem a následne dočisťujem pleťovou vodou Čarovná studánka , na to ide retinol ktorý zapracovávam tou žehličkou , každý tretí deň a robím tvárovú gymnastiku . Po zapracovaní ešte nočný krém od Apotéky.

Do toho každé jedno ráno kolagén od Osla + zelený jačmeň + pestrec mariánsky.

aneta38
Odpoveď bola odstránená
lasona
5. dec 2024

Ja používam každé ráno a každý večer čistiacu penu(manufaktura) toner, serum očný krém a krem.( toto mam od značky temperance) 2 krat do týždňa ešte masku pleťovú, raz za týždeň peeling. Sem tam použijem ultrazvuk, alebo ultrazvukovu spachtlu.

Strana
z2