Retinol boost pre 26-ročnú

10. apr 2023

Myslite, ze mozem pouzivat Retinol boost aj ja, ak mam 26 rokov, cize este nemam taku zrelsiu plet? Mam ale dost vyrazne vrasky na cele aj okolo oci.

mikitilik29
10. apr 2023

Mne kozmetička zakázala používať retinol, mala som z neho podráždenú a vysušenu pokožku. Hlavne hydratácia pomáha

miadi
11. apr 2023

Ak mas v 26 vyrazne vrasky na cele a okolo oci tak mas zrelsiu plet. ( mam 41 a nemam vrasky na cele)Asi sa podvedome casto mracis. Skus si to vedome kontrolovat nepouzivat tolko svali v cele. Alebo Skus Botox ( nemam skusenost jednoducho sa nemracim) nos slnecne okuliare . A ten retinol kludne vyskusaj. Ja som zacala pred par mesiacmi ale nemam pocit ze by to nieco robilo 🤣najprv som mala pocit ze hej. ( na ocne vrasky) ale tento mesiac som si to este nedala zabudam na take veci . Davaj si ho na noc nocne serum. Kocka vyzsie si ho Asi davala cez den . Retinol stensuje vrstu koze a slnko ti ju moze potom podrazdit vysusit , treba si to davat na noc.

domiklik
11. apr 2023

@mikitilik29 zakázať ti ho môže jedine ze by si naň mala alergiu, inak je sucho st a podráždenosť v určitej miere normálny sprievodný jav retinol, inak je tých znaciek a koncentrácii milion a keď ti pleť podrazdil retinol, tvoja kozmetická ti mala poradiť skôr retinoid.

kvetinka75
11. apr 2023

choď na stránku natureal.sk. Ja si odtiaľ objednávam kozmetiku. Ke´d si dáš retinol, tak tam nájdeš rôzne typy. Je tam všetko vysvetlené a keď si si neni istá, napíš im mail a poradia ti. Mne vždy poradia čo s čím, kedy, ako a čo nie.

autor
11. apr 2023

@miadi dakujem 👍🏻