icon

Shiseido Revitalizing Cream: Stojí naozaj za tú cenu?

26. mar 2026

caute baby mam daky kupon do Fannka a rozmyslam ze si kupim tento drahy krem od Shiseido (taka cervena rada). stoji to pomaly 100 eur. fakt citit ten rozdiel oproti dakej Lorealke z drogerie? mam 40 a uz vidim vrasky a taku zvadnutu plet. neni to len predrazeny marketing pre baby co nevedia co s prachmi? dajte vediet ci vam to fakt vyzehlilo tvar alebo mam radsej ist na botox.

anonym_f9bdbe
26. mar 2026

Konkrétnu skúsenosť nemám, takže úplne ti asi neporadím, ale žiadny krém neurobí zázraky. Skôr by som investovala do kvalitného séra, napr. hydratačného. Krém je iba doplnok.

muchotrafka298
26. mar 2026

Takto Ti napisem uprimne. Ziadny krem, ani za 100 EUR (to je este z tych lacnejsich) Ti nenahradi ziadne esteticke zakroky, ako je botox alebo liftingy. To su len marketingove tahy. Lebo ak mas vrasky, vyrazne, zvadnutu plet, tak tam Ti ziadny krem nepomoze. Ano, moze mat chvilkovy efekt, ale urcite to nespravi zazraky. Ak si OK so zakrokmi, tak radsej sa pozeraj tym smerom.
Ja som mala krem od Diora, tiez v podobnej cene, bol fajn, plet bola pekna, ale ziadny zazrak. Estee Lauder, to prepadak za prepadakom, to ich slavne serum nocne, to bola jedna hroza, som ledva deluxe vzorku spotrebovala a krem bol este horsi. Nejaky hydratacny a bolo to tak strasne hnusne, lepkave, voskove, ze som si to po par pouzitia odmietla dat na tvar.

mmooly
26. mar 2026

ja by som už nedala za krém 100 euro - viackrát som vyskúšala drahé značky a nevedela som sa dočkať až ho miniem - proste žiadny zázrak, skôr sklamanie.

anonym_850889
26. mar 2026

Krem je najmenej podstatna vec v celej rutine. Peniaze investuj do topkoveho sera / retinolu / AHA kyseliny / Ceckoveho sera

anonym_645754
26. mar 2026

Mám 45 rokov, používam kórejskú kozmetiku - odličovací balzam, séra, krémy, toniká, SPF. Minule sa ma kolegyňa pýtala, čo robím s pleťou, že ju mám takú rozžiarenú, čo chodím na nejaké zákroky.

nicoletta98
26. mar 2026

Chod radšej na botox

fannynka
26. mar 2026
@anonym_645754

Mám 45 rokov, používam kórejskú kozmetiku - odličovací balzam, séra, krémy, toniká, SPF. Minule sa ma kolegyňa pýtala, čo robím s pleťou, že ju mám takú rozžiarenú, čo chodím na nejaké zákroky.

@anonym_645754 ahoj, nenapisla by si, prosim, ktore produkty pouzivas? Potesila by aj foto, dakujem🙂